|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
שאלה בקשר לסעיף בTOS של אדסנס..
2. Provide your tax information
In addition to confirming your contact information, you'll need to submit your tax information so that you may become eligible to receive a payment from Google. We're required to collect tax-related information from all AdSense publishers, including publishers who are based outside of the U.S. , and we're unable to send payment to you until your information has been submitted. So don't skip this step! אני צריך להביא להם רישומי מס שלי?? זאת בעיה :\ וד"א נרשמתי לא כעסק שמה.. אלא כיחיד.. ככה שלא נראה לי שזה גם תקף כלפי נכון? ומה זה הקוד PIN? חיפשתי על זה פה בחיפוש בפורום ולא מצאתי.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
אממ אני לא זוכר בדיוק איך זה הולך שם,
אבל אתה פשוט צריך להגיד[פחות או יותר] שאתה לא תושב ארה"ב. יהיה יותר פשוט אם תראה תמונה של העמוד כדי שאני יוכל להסביר לך בדיוק מה לעשות. לגבי הPIN, שולחים לך קוד PIN, שהוא בעצם מן קוד כזה שיאשר את כתובת הבית שלך. הוא צריך להגיע תוך שבועיים שלוש[אצלי זה לקח שבוע וחצי בערך] לתיבת הדואר שלך בבית. לאחר מכן תצטרך להכניס את הקוד באותו עמוד שמבקשים ממך.
# 3 |
חבר מתקדם
|
תודה רבה אחי
איך אני מקבל את הPIN? |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
כמו שאמרתי לך, יגיע אליך תוך שבועיים עד שלושה[או אפילו פחות], מכתב לתיבה הדואר שלך בבית.
*הכוונה היא לא לאימייל שלך, אלא לתיבת הדואר שלך בבית[תיבה פיזית כאילו]. ובבקשה ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|