|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
איך סופרים כמה מערכים יש? - explode
יש לי קובץ.
a.txt.txt איך אפשר להפריד בין השם: a.txt לסיומת: .txt ולהציג כל אחד בנפרד? תודה ![]() אהה, הכותרת =\ אחרי שאני משתמש בexplode איך לדעת לכמה חלקים זה נשבר? (ככה ניסיתי לפתור את הבעיה למעלה). |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
Deagly - חיחי, פועל
![]() Alon.R - לא יודע מה איתך, אבל לא מצאתי שם משהו שיכול לעזור לי. אתה מוזמן לביא ציטוט. תודה ![]() הצעה: לעשות אשכול של "הכה את המומחה" כמו בפורום גראפיקה, לשאלות טיפשות שאני לא אספים =] עריכה::: זה לא פתר את הבעיה ![]() אם יש לי קובץ: a.gif.gif.gif.gif.gif ואני עושה: $type="image.gif"; $type= explode(".", $type); $type=$type[1]; // TYEP=GIF $name="sasa.gif.gif.gif.gif"; $ktovet=explode($type, $name); // => KTOVET=SASA אז איך אפשר להוסיף לכל השם של הקובץ משהו ואז את הסיומת? כי ככה אני מקבל רק את השם הראשוני. אני מעוניין שהתוצאה תהיה: sasa.gif.gif.gif_BLABLABLABLA.gif Last edited by mlnn; 27-02-06 at 19:52.. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
PHP קוד:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
בס"ד
תעשה ככה: PHP קוד:
קו ישר, כי אפשר גם אחרת Last edited by בניה; 27-02-06 at 20:10.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
לפי C זה אמור להיות:
שם המערך שאליו הוזן הexplode נקודה length(); |
![]() |
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
אני אתן לך את האלגוריתם:
אתה עושה explode לוקח את הערך האחרון במערך - זה הTYPE. עכשיו, השם שווה ל: ללואה מ0 ועד הסוף פחות 1 name=name+arr[i]; עכשיו כמובן שבPHP יש דולר לפני המשתנים ושאר החוקיות. אבל זה האלגוריתם. |
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
Deagly - אני מקבל את זה עם הסיומת.
Eye-Soft - לא כל כך הבנתי חחח אבל כבר הסתדרתי (נראה לי, אני שובר את זה לפי נקודות ואז עושה לולאת FOR שמוסיפה כל פעם חלק עד האחרון ואז את הטקסט שאני רוצה ובסוף כשזה נגמר זה מוסיף את החלק האחרון. מקווה שיפעל ![]() :::עריכה::: בניה, תודה רבה. פועל ![]() אפשר לנעול. Last edited by mlnn; 27-02-06 at 20:17.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|