|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
סמל ייצוגי חדש.
סמל חדש,
זה סמל ייצוגי אין בו הרבה גרפיקה אך הושקע מחשבה עד שהגעתי לזה.. אז זהו הסמל: http://img434.imageshack.us/img434/8...nsymbol0sa.gif ושוב אני מזכיר זה סמל ייצוגי ולא סמל ילדותי עם המון אפקטים. מקווה שאהבתם, המשך יום נפלא ושבת שלום, |
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי בדימוס
|
מזכיר את
![]() |
![]() |
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
זה היה רעיון שלי לאחר הרבה נסיונות וזה לא קשור אליהם אלא לעבודה של אבא שלי (יש לו עסק פרטי אז זה בסדר) הסתקלתי ולקחתי רעיון (ככה לא נראה הלוגו שלו הוא שונה אבל זה נתן לי רעיון). בבקשה תגובות. המשך סוף שבוע נפלא ושבת שלום, |
|
![]() |
# 4 |
משתמש חדש
|
ישר שראיתי בלי שום קשר גם חשבתי על קדימה.... תשפר תעשה משהו יותר יצוגי במעט
|
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
גם עם הרעיון היה יחודי(שהוא ממש לא, גם קדימה לא הראשונים),
העיצוב עצמו ממש חלש, ראיתי כמה עבודות שלך וזה ממש לא משקף את הרמה שלך לדעתי. כל מה שיש שם זה רקע פשוט, פונט גם כן פשוט ולבן, ומן פס קטן.. וכמובן שזה לא מספיק ללוגו ייצוגי.
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 7 |
חבר על
|
מאכזב אחי אני לא מכיר את העיצובים שלך כך ציפיתי ליותר
הוסטסניון
|
תיראו אני לא חושב שלוגו ייצוגי זה מה שצריך לשקף את הרמה שלך אלא רק לייצג אותך למשל בעיצובים אני אשים את זה זכויות יוצרים,
ומה שאתם אומרים שלוגו ייצוגי צריך להיות עם ממש מלא גרפיקה ואני לא חושב. לוגו ייצוגי צריך להיות פשוט וקליט, ולפי דעתי זה בדיוק כך. אבל אני לא היחיד שצריך לחשוב כך אלא גם אתם. המשך סוף שבוע טוב ושבת שלום, |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני לא רוצה לפגוע או משו, רוצה לעזור לך ולנסות לשפר ![]() אז תנסה אולי להחליף את הרקע(אולי צבע אחר או משו כזה) וגם את הצבע של הפונט. וכמובן, תציג פה שנראה ![]()
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אתה בן אדם טוב ממש זהב! אני אנסה לשפר ולאחר מכן אני אראה, תודה לך ושהיה לך סוף שבוע מצויין ושבת שלום!, |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|