|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
coming soon לאתר שלי שיעלה בקרוב (הרחוק חח)
הנה, אני עכשיו עובד על עיצוב לאתר שלי, זה יהיה עיצוב שונה מאתר של חברת עיצוב שכולם עושים כזה מקצועי והכל, יענו כמו חברת עסקים או משו'..
זה יהיה עיצוב חופשי כזה, צעיר וכמו גרפיטי כזה... קיצר משו' יפה ממש =] הוא יעלה לא יודע מתי, אבל זה ייקח זמן כי אין לי ממש הרבה זמן לעצב את זה שעות על גבי שעות... זה יהיה עיצוב כזה בגלל שזה לא חברת עיצובים שצריך משו מקצועי, זה אתר לי, ואני פרי-לאנסר (free-lancer) אם ככה כותבים את זה... הנה ה coming soon שלי http://img228.imageshack.us/img228/1...ingsoon1xf.jpg תגיבו איך יצא... =] בעע אני לא יכול לשים אותו כי הוא גדול מדיי.. איזה שיט >.<
# 2 |
חבר מתקדם
|
יצא יפה מאוד...
בהצלחה לך, יאן!
# 3 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
יצא יפה מאוד.
בהצלחה. =]]
# 4 |
הוסטסניון
|
נראה מאוד חופשי ויפה!!
בהצלחה.
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
נראה טוב, חוץ מהפונט של הקומינג סון.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
נחמד אחי, סגנון כזה...פריסטייל...אהבתי את זה...
# 7 |
חבר מתקדם
|
נחמד אחי, סגנון כזה...פריסטייל...אהבתי את זה...
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
זה בכוונה? ![]() בכל מקרה בחזרה לעיצוב, אחלה ממש יפה ומקורי! אהבתי! במיוחד את הצבעים! |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
חמוד מאוד ..
רק שלא ממש רואים את המייל והאייסיקיו למעלה .. יותר מדי חלש .. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
לא אהבתי....קטן ולא מובן כל כך....הכוונה ללא מובן כל כך זה שלא כל כל רואים תדרכים ליצירת קשר (איסיקיו,מסנג'ר ואימל) בקיצור לא אהבתי.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|