|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
שפעת העופות גם בישראל? - דיון.
שלום לכם, נכנסתי לMSN, ופתאום שמתי לב כתבה על כך שיש חשש גדול מאוד ששפעת העופות הגיע לישראל, לאחר מכן צפיתי בטלוויזיה בחדשות - וגם שם דיברו על כך, אני מקווה שזה רק חשש שווא ולא באמת...
הנה המאמר מMSN: חשש: שפעת העופות בנגב המערבי לראשונה בישראל אובחנו תסמינים של המגיפה בעופות של קיבוץ עין השלושה בנגב המערבי. במשרד החקלאות והבריאות מרגיעים: אין סיבה לדאגה, המערכת ערוכה לכל תרחיש אפשרי ![]() לראשונה בישראל (16.3.06): מבדיקה ראשונית ולא סופית של השירותים הווטרינרים עולה (16.3.06) כי קיים חשד סביר לקיום המחלה הקטלנית, שפעת העופות במשקים בדרום הארץ. בשני משקים בדרום הארץ, בחולית ובעין השלושה, נתגלתה תמותה גבוהה של תרנגולי הודו לפיטום. על פי החשד מדובר בחיידק H5N1. ראש המועצה האזורית חבל אשכול, אורי נעמת, אמר כי אכן הייתה תמותה חריגה ולא שיגרתית בעין השלושה. "בתוך יומיים מתו שם יותר מאלף עופות". כרגע ממתינים באזור להוראות משרד הבריאות ומשרד החקלאות. לפי שעה טרם התקבלה החלטה להשמיד את כל העופות באזור. על המשקים הוטל הסגר מוחלט על תנועת בעלי כנף, כלי רכב ואנשים אשר באים במגע עם עופות. שר החקלאות: נחכה לתוצאות הבדיקות שר החקלאות, זאב בוים, אומר כי אין סיבה לבצע טיפול תרופתי בלולנים שטיפלו בעופות החשודים שמתו כתוצאה מחיידק שפעת העופות. השר בוים אמר כי יש לחכות לתוצאות סופיות של בדיקות המעבדה ורק אז לדעת כיצד לפעול. דר' בועז לב, המשנה למנכ"ל משרד הבריאות, אמר כי עד שלא קרה משהו שמחייב פעילות לא יושמדו שום עופות ולא ינקטו פעולות מנע ברחבי הארץ. "המערכת מוכנה ותיכנס לפעולה ברגע שיהיה צורך לכך. עד כה לא נתגלו חולים במחלה ומשרד הבריאות מוכן לכל מקרה". נכון לשעת מסירת הידיעה, הלולנים לא קיבלו הוראות יוצאות דופן והם ממתינים לתוצאות הבדיקות. "עד שלא יהו תוצאות ברורות, לא יושמדו להקות של עופות ולא ינתנו תרופות". בבית חולים קפלן יש כבר תא בידוד שמתאים לחולי השפעת שפעת העופות - אירופה בפאניקה קישור למאמר: http://news.msn.co.il/news/Internal/...6031616249.htm
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
מקווה שאין סיבה לדאגה...
![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
מנהל ראשי בדימוס
|
מקווה מאוד שאין חשש ושהכל רק חשדות
![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
גם אני ראיתי בחדשות, כמובן שנקווה לתשובה חיובית!
יש למה לחכות!
# 5 |
Permanently Banned
|
לא אוכל יותר עוף , יש בארץ גם שפעת קופות הידועה מאוד בכיתה שלי.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
[QUOTE=vadim]לא אוכל יותר עוף , יש בארץ גם שפעת קופות הידועה מאוד בכיתה שלי.[/
QUOTE] ואני חשבתי שזה רק בכיתה שלי ![]() ![]() אני מקווה שזה לא נכון... |
![]() |
![]() |
# 7 |
חסום
|
רק שאני לא אתחיל ללכת בבית ולצעוק "בעק בעק בעקקקקקקקקקקק" ...
|
![]() |
![]() |
# 8 |
מנהל ראשי בדימוס
|
חחח ליאור ימסטול
![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
מנהל לשעבר - תודה על תרומתך