|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
אוי ואבוי!!! אני לא איש נחמד :D חחחח כנסו.. לוג מהמסנג'ר
קוד:
support@loopserv.net (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: aku support@loopserv.net (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: שלום לך אחי HarDCorE אומר/ת: ? support@loopserv.net (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: יש לך זמן? HarDCorE אומר/ת: hell no support@loopserv.net (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: אוקיי support@loopserv.net (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: הפורום שלך עדין רלווטי? HarDCorE אומר/ת: לא HarDCorE אומר/ת: ביי support@loopserv.net (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: בואנה support@loopserv.net (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: אתה לא איש נחמד support@loopserv.net (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: תדע לך support@loopserv.net (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: גם חבר שלי פנה עליך support@loopserv.net (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: אליך support@loopserv.net (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: אתה לא איש נחמד אחי HarDCorE אומר/ת: OK, ביי ביי support@loopserv.net (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: למה אתה מדבר אלי כאילו אתה רוצה להתאבד? ![]() קיבלתי עבודה ענקית היום (תיכנות פורטל..) אין זמן לנובים.. מה אני יעשה... |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אוי , הבהלת אותי .
מה אתה חושב ? אתה לא איש נחמד וזאת האמת , פניתי אליך בקשר למשהו ישאר " לא ביי " תפרסם פה מה יצא לך מזה? אם יצחקו עלי אז מה יקרה לי? אני נוב ? , אמרתי את מה שיש לי על הלב חבר שלי פנה אליך ראיתי את השיחה זה מה שעשית גם לו . אם ככה אתה אוהב לפנות שיהיה לך לבריאות והמשך יום טוב ![]() Last edited by Confrinus; 29-03-06 at 20:26.. |
![]() |
# 3 |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
HC09 KFC
המבינים יבינו.
מתאורר / יצא בחוץ
|
...מה אתה רוצה להגיד בזה?
אשכול מיותר. |
![]() |
# 5 | |
|
ציטוט:
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
אתה באמת לא נחמד!
![]() אשכול מיותר, מתאים לצ'וטטות ![]() |
![]() |
# 7 |
אקס מנהל
|
מה זה? ערבוב שפה נורמלית עם שפת רחוב? "אתה לא איש נחמד אחי".
|
![]() |
# 8 | |
|
ציטוט:
# 9 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
![]() |
|