|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
משתמשים במערכת הפעלה
שלום לכולם,
אני פירמטתי לפני כמה ימים את המחשב ועכשיו האדמין הראשי שלי במחשב הוא Administrator.. אני יצרתי עוד אדמין עכשיו בשם Tal, כעת הוא אדמין יחד עם Administrator. נכון לעכשיו, אני פועל דרך Administrator ולא דרך Tal. רציתי לדעת כיצד אני מוחק את האדמין Tal ולאחר מכן, משנה את השם של Administrator? תודה מראש, טל. ![]()
# 2 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
באיזה מערכת הפעלה אתה משתמש ? שאני ידע איך לענות לך למרות שהכול מבוסס על אותו דבר אתה הולך להתחל -לוח בקרה-חשבונות משתמשים לחץ על זה יופיע לך 2 החשבונות של מנהל המחשב תבחר באדמינסטור ופשוט תבטל ריסטרס מחדש וזהו הכולטוב ויפה , בהצלחה שי ![]()
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני משתמש במערכת XP PRO.
טוב אז ככה, אממ.. הדברים השתנו קצת והמחשב "טיפה" השתגע.. נתחיל מזה שניסיתי מה שאתה אומר, לפני שפירסמתי את ההודעה הזו ואין שם איזה אופציה ל Delete מסויים. בקיצור, פתאום המחשב שלי נתקע מסיבה מסויימת (שמוכרת לי, בעיה בדרייבר לכרטיס מסך), הדלקתי את המחשב מחדש ולפתאום עלה לי ה'אדמין' השני. כל התוכניות שלי נמחקו, הגדרות וכו'.. בקיצור - פירמוט בשתי דקות ![]() טוב, זה נפתר עכשיו.. יש לי כרגע אדמין אחד, עכשיו אני מסדר את המחשב מחדש לאחר ה'פירמוט' המוזר הזה. ![]()
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
חבר יקר לא ביקשתי שתעשה מחיקה ישנה שמה אופיה לבטל אחד
מהם וזהו אבל שמח שנפתרה לך הבעיה בהצלחה עם הפירמוט , שי ![]()
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני אישית לא סובל לעבוד דרך לוח הבקרה, דבר מעצבן וכל הזמן עושה בעיות (ראה ערך מיקרוסופט..)
![]() בכלי ניהול של המערכת שלך, יש לך קובץ שנקרא ניהול מחשב. שם אתה נכנס לקבוצות מקומיות ומשתמשים, משם אתה נכנס למשתמשים ואז אתה רואה את כל המשתמשים במחשב שלך ויש לך אפשרות לעשות כל מה שאתה רוצה בלחיצה פשוטה על מאפיינים אני מניח שאתה חכם מספיק להבין משם איך עושים הכל. מקווה שעזרתי... ![]() יבגני |
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
יבגני |