|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 2 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
|
|
![]() |
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אחלה בנאדם ועונה וזה כל יום כמעט אני מדבר איתו . |
|
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
איך שאני מכיר אותו, אין מצב שהוא צריך להביא לך משהוא והוא לא יתן,
אבל אני זוכר שהוא עובד הוא תמיד עונה בלילה, תנסה ליתפוס אותו בלילה ...
חבר וותיק
|
אל תדאג אחי תאמין לי אם זה תלוי בליאור יש לך החזר, תנסה כמו שאמרו בסביבות הלילה, אז הוא גומא לעבוד, ובטלפון הוא תמיד עונה..
חג שמח |
![]() |
# 6 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
ליאור הוא בחור טוב ואם הוא חייב לך משהו אני מאמין שהוא ימצא דרך להחזיר לך אותו או להגיע איתך לאיזה דיל טוב שיהיה שווה לשניכם. תשלח לו אימייל ובטח תוך יום יומיים הוא כבר יגיב לך על הנושא. בהצלחה.
# 7 | |
חסום
|
ציטוט:
קודם כל , עליי להתנצל בפנייך על כל העיכוב הענקי הזה בהעברת הכסף בחזרה . הסכום היה אמור להיות מוחזר לך כבר מזמן וכל העניין התעכב בגלל ריבוי פרויקטים שונים , מגון אירועים משפחתיים ולא משפחתיים ועוד מגון רחב של ימים עמוסים .. ביקשתי ממך באיי סי קיו שתרשום לי את פרטי החשבון שוב , כדי שאוודא שהם אכן נכונים אך לא כתבת , אז ברגע שתציץ שם תוכל לראות את ההודעה שלי ... ותרשום לי בחזרה . שוב אני מתנצל על העיכוב הזה , זה באמת לא דבר שבנורמה ... בברכת חג שמח , ליאור . |
|
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() כמו שדימה אומר... אתה פשוט חמוד! ![]() |
|
![]() |
# 9 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
ליאור כל פעם שאני חושב שאתה משהו אחד אתה מפתיע אותי על ידי הוכחה שאתה משהו אחר..(מי שלמד עיצוב תוכנה "הוכחה בשלילה" ![]() ![]() ![]() מה אני יגיד לך כנראה שרוב הדעות עליך פה בפורום נכונות. ![]() |
|
![]() |
# 10 |
חבר חדש
|
עד היום הזה,ליאור חייב לי 65 שקלים על דומיין שנשלח הכסף אבל הדומיין לא הגיע,עבר כבר כמה ? חצי שנה?
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|