|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
[עזרה] אני מבקש עזרה לגבי הקמת עסק
או קי אני צריך עזרה לגבי הקמת עסק + מחירים ( עזרה = הסבר איך )
הבנתי שכדאי להתחיל מרסלייר ומדומיין COM עם אתר שהעיצוב ההתחלתי יכול להיות מפיירדטייל. עכשיו אני מעוניין שתסבירו לי מהתחלה איך אני מתחיל מה קונים איך עושים ממי הכי כדאי לקנות מה העלויות איפה מפרסמים - זה חשוב. אני בהתחלה לא רוצה להירשם מכיוון שאיני יודע אם אני אמשיך ( אני לא אמשיך אם לא אצליח) רק אחרי שאני אתחיל לשכור את השרת הראשון אני ארשם... טוב תודה לעוזרים |
![]() |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
אתה מתחיל בהקמת אתר מקצועי אם אתה רוצה להתחיל ברגל טובה תקנה דומיין ישראלי,עיצוב מקצועי ותכנות טוב.
לקנות אתה תחליט מאיזה חברה/עסק לקנות את הרייסלר, איפה שאתה מפרסם אתה מחליט יש הרבה אתרים שנועדו לפרסום. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
רשמת את ההודעה הזאת רק בשביל לחפף להביא עוד הודעה מה שביקשתי זה לכתוב מא-ת
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
# 5 |
חבר מתקדם
|
אפשר עוזרים שיסבירו?
|
![]() |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
פשוט מאוד
לפי דעתי תחשוב טוב מאוד תחפש לפחות עוד שותף אחד ותתחיל מרסיילר-עם תרצה יש לי למי להפנות אותך ואז לתכנת אתר-גם לזה יש לי למי להפנות אותך ועיצוב עדיף לקנות-גם את זה אני יכול להפנות אותך ולפי דעתי תירשם כחוק. צריך ידע אל תפתח בלי שצברת ידע מספיק לי לקח 3 שנים. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|