|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
פאס שלנו למסירה לאימוץ...
שלום לכולם...
אני כותב את ההודעה לא כמו כל ההודעות..ממש עצוב לי.. היום אבא שלי אמר לי שאנחנו מוסרים את הכלבה שלנו "פאס" כי אף-אחד לא יכול יותר לטפל בה, כל הזמן זה היה אבא שלי..אבל עכשיו אין לו זמן לזה,וכבר מזמן הוא רוצה לעשות את זה, אז הוא אמר לעשות את זה כבר השבוע... אז.. www.tic-tac.net/PAS תקראו, ואם אתם רוצים אותה - בכיף רק תתנו לה חום ואהבה, ואם ידוע לכם על איזה חבר \ חברה שמעוניינים בכלבה תביאו לו את הפלאפון שלי שכתוב שם, ושיצור איתי קשר. בברכת שבוע טוב, אליאב. ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
במקום למסור אותה למה שלא תתחיל לטפל בה ?
זה אומר שלא ממש אכפת לך ממנה... גם לי אבא שלי אמר את זה והתחלתי לטפל יפה מאוד בכל מקרה, בהצלחה במציאת האדם הנכון. |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
אם תבטיח לאבא שלך שתדאג לה ... היא תשאר אצלך ... פשוט תשכנע טיפה .
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
זה לא שאני רוצה אותה עוד, (אני יודע שזה נשמע אכזרי)...
אבל אני לא יכול יותר באמת, אני אדם עצלן מאוד... ובאמת, שנה ראשונה הייתי איתה, ולקחתי אותה ועשיתי איתה..וכ'ו וכ'ו... אבל לא מושך אותי יותר כל הקטע הזה :/ ואני מחפש, אם יוצא לכם למצוא איזה חבר או מישהו שמחפש - בכיף. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
![]() ציטוט:
להתתחיל לטפל בה ! אם אתה עצלן אתה צריך להתמודד עם זה, גם אני מאוד עצלן אבל עדיין אני אחראי על סוס ושני כלבים! כלב זה לא צעצוע, אתה לא יכול ככה לזרוק/לתת אותו למישהו רק בגלל שזה לא מושך אותך. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
מ.תיכנות
|
יש לי כלבה בת 10 ואין מצב שאני אוותר עליה ככה.. חבל.. מקווה שתמצאו בית טוב.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
חבל מאוד אחי, זה כמו לאבד אח קטן באמת.
אז תשקיע עוד שעה מיומך בה, לא יקרה כלום, חבל מאוד. אני מתפלל בשבילך שתמצא את האדם המתאים שיטפל בה טוב וייתן לה חום ואהבה.
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
![]() חבל ככה למסור כלבה אחרי שנקשרת אלייה. גם אם אתה ילד עצלן מאוד זה ממש אכזרי מה שאמרת. נקווה שתשאיר אותה אצלך. |
![]() |
![]() |
# 10 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
חבל מאוד.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|