|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
דיי להודעות שרשרת! - יוזמה חכמה שלי :)
שלום,
לפני הכל - אם זה לא המקום המתאים לאשכול זה, אז לא לנעול בברשה, אלא להעביר... לענייננו... אני בטוח ב...100% זגם לכם שלחו את ההודעת שרשת על האייסיקיו שיסגר ויעלה כסף, וגם בכללי, על כל מיני ימי אהבה שאם לא תעשה ככה..אז יקרה ככה.... אני לקחתי את העניינים לידיים והקמתי - http://tic-tac.net/stop/Stopage.php?...E0%EC%E9%E0%E1 דף, שכל אחד יכול לצור ולשים באווי, וזה מעין אות אזהרה לשלוח ![]() נחמד נכון? www.tic-tac.net/Stop כל אחד יכול ליצור מפה... חג שמח, אליאב. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
יש פתרון לזה... Messenger...
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
זה לא ה-פתרון,
אבל זה פתרון נחמד, צריך לקחת בחשבון שלא לכולם יש מסנג'ר... |
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ואם מישהו רוצה לדבר איתי וקשה לו להוריד Messenger לא מגיע לו לדבר איתי... |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
לי יש את שניהם... וכן, אני מקבל את זה..לחברים קרובים אני מעביר ש"חלאס כבר זה כמה ערסים חסרי חיים שלא יודעים לקרוא אנגלית (מתייחס לקטע שהם אומרים שזה כתוב באתר שלהם)"... ולשאר אני פשוט ממשיך לשחק אותה כאילו אני לא נמצא ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
תסתכל פה http://icq-il.up.co.il הם לקחו ל-icq.com המקורי את העיצוב ואמרו כאילו שזה האתר שלהם וכתוב שם על הסגירה של האייסיקיו ושצריך לשלוח הודעות........בלה בלה בלה עכשיו הם קצת שפרו את זה , בהתחלה כל מה שהיה מסביב לא היה מתוכנת עם קישורים אלא רק תמונות של jpg אז זה היה מצחיק יותר בגלל הטיפשות. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר על
|
ציטוט:
הפיתרון המושלם לאט לאט אני מתחיל להתנתק מהICQ ועובר למסנג'ר. אחלה דבר שבעולם, האיסיקיו נהיה מגעיל. הממשק כבר מגעיל. הכל איטי מלא באגים וואלה מסנג'ר פעם אחת לא עשה בעיה פעם אחת! הכל אמין - הכל בטוח אין אפשרות לחשוש לפריצה למחשב.. אין אתם פשוט לא מבינים איזה תוכנה אגדית המסנג'ר.
![]() |
# 8 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
מסנג'ר פריץ....כמו כל דבר...ופורצים..אולי לא ברמה של איי סי קיו כי שם המציאו שיטות מטורפות כבר.....אבל פורצים מי שרוצה ומחפש מצליח. והמסנג'ר..לא יודע מה איתך..כל איזה תקופה מסויימת השרתים של מסנג'ר "משתדרגים" או שזה סתם תירוץ לזה שהם נופלים ואי אפשר להתחבר במשך שעות..מה שלא קורה לי באיי סי קיו..לפחות לא לכ"כ הרבה זמן כמו מסנג'ר... בכל מקרה...כל תוכנת מסרים והיתרונות שלה ושלא תחשוב, אני דווקא יותר במסנג'ר מאשר באיי סי קיו...יש לי 2 מסנג'רים (למרות שיש לי 4 איי סי קיו...רק 1 בשימוש רציף ועוד אחד מדי פעמים רחוקות)...ואני מדבר במסנג'ר הרבה יותר מהאיי סי קיו. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני קיבלתי אולי 2 או 3 הודעות שרשרת לאייסיקיו. אבל אני עדיין מעדיף את האיסיקיו, אף פעם לא ניסיתי מסנג'ר
![]() |
# 10 |
משמש ניסיון + הסכם ניסיון
|
בגלל זה כבר יש לי 596 משתמשים באיגנור :| רעיון חמוד אבל האגינור שולט חח
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|