|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
LinuxServ או extremeserv ?
אני מחפש לקנות שרת משחק וראיתי שLINUX טובים מאוד וגם אקסטרים סרב טובים מאוד ואני לא יודע במי לבחור ..
אז אני רוצה לדעת את דעתכם איזה חברה שווה לי יותר ? זה שרת משחק לסורס .. מבחינת אמינות תמיכה וכמובן לאגים של השרת שלהם האם יש לאגים וכו'... |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
שתי חברות פצצה באמת חבל על הזמן, קשה להחליט.
בזמן האחרון אני נמצא בהרבה שרתי משחק של LinuxServ ומאוד נהנתי מהשרת, אין פינגים אין לאגים ואין כלום, בשרתי משחק של אקסטרים סרב- לא ידוע לי שהייתי פעם בשרת משחק שלהם, אבל אני מאמין שהם גם איכות. בכל אופן, אני אמרתי את ביקורתי עליהן. מבחינת אמינות - לא התנסתי, אך אני לא מכיר התלוננויות על החברות האלו מבחינת אמינות.
חבר וותיק
|
Extreme-Serv לפי דעתי חברהמ צמצויינת.
ל |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
מישהו יכול להביא את האיסיקיו של מישהו מחברת אקסטרים סרב ? פשוט באתר שלהם אין שמה איסיקיו שלהם או מסנג'ר ...
|
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
Linux Serv - חברה מצויינת.. מומלץ!
|
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
Extreme-Serv
|
![]() |
# 7 |
חבר פורום
|
אבל אתם לא יכולים להמליץ כי אתם לא לקוחות... גם נאי לא לקוח אבל לפי התמיכה והשרתים שהייתי פעם אצלהם זהאקסטרים סרב...
|
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
אקסטרים סרב לדעתי ^^
חבר וותיק
|
שרתי משחק?
רק לינוקס-סרב!
# 10 | |
Guest / אורח
|
ציטוט:
בעיה קשה הא? כשבא חטיף, ביסלי או במבה? מצד אחד תעמיס לי ביסלי, אבל ברור שאין כמו במבה. שתי החברות אחראיות ורציניות, ויעשו הכל ששהותך תיהיה נעימה שם. (מהכרות ועבודה משותפת עם שתיהן). תטיל מטבע. קח חודש שם, חודש שם. רק אתה יודע מה יותר טוב בשבילך. יש כאלה שליאור יותר טוב להם ויש כאלה שיסתדרו עם יאיר יותר טוב. איל שרתים |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|