| 
 | ||||||||||
| הרשם |  | שאלות ותשובות |  | רשימת חברים |  | לוח שנה |  | הודעות מהיום |  | חיפוש |  | 
| 
 | |||||||
|  | |
|  | 
|  | כלים לאשכול | תצורת הצגה | 
|  | 
|  19-10-05, 16:57 | # 1 | 
| משתמש חדש | 

עיצוב חדש עלה לחברה.תנו תגבות
			 עדיין את כל כל התוכן אבל זה לא מפריע להעיצוב אז תנו תגובות http://www.servor.biz (זאת חברה באמת.אם מיהו מעוניין צרו קשר) 
				__________________ Mhs4u אתר הבית שלי...ושלך? | 
|   | 
|  19-10-05, 16:58 | # 2 | 
| חבר על | עיצוב ריק מאוד. לא אהבתי מצטער. בהצלחה עם החברה החדשה | 
|   | 
|  19-10-05, 17:05 | # 4 | |
| משתמש חדש | ציטוט: 
 מה אתה אומר.. בפורום.. התחברות? אתם מתכוונים להשתמש בפורום של החברה שלכם כפורום לגלישה להנאת הגולשים, או פורום לתמיכה בלקוחות? ו..כל הדפים.. יפים מאוד.. מנוסחים ממש יפה..:qqb009: בכל אופן, הייתי ממליץ לכם לעבוד על האתר מחדש, כמו שצריך, ואז.. אם הכל יראה טוב.. אולי תצליחו להגיע לרמה שאפשר להציג, ותקבלו אפילו לקוחות 
				__________________ |  ICQ - 278910641 :: MSN Messenger - admin@netclass.co.il :: E-mail - netclass@hotmail.co.il  | מרטין | |
|   | 
|  19-10-05, 17:09 | # 5 | |
| משתמש חדש | ציטוט: 
 דבר שני תראה מה כתבתי "עדיין את כל כל התוכן אבל זה לא מפריע להעיצוב " ושידעו זאת חברה ולא סתם רק עיצוב! אז אל תשחק אותה טיפש (למרות שנראה לי שרציני אתה (ט*פש) 
				__________________ Mhs4u אתר הבית שלי...ושלך? | |
|   | 
|  19-10-05, 17:13 | # 6 | 
| משתמש - היכל התהילה | הוא דווקא כן מצחיק:qqb006:  ובאמת תעבדו קצ תעל העיצוב של החברה תשקיע 50 שקל חח תקבל הרבה יותר! עיצוב ריק מדי. אפילו בוורד אפשר להגיע לקצת יותר.... | 
|   | 
|  19-10-05, 17:18 | # 7 | |
| משתמש חדש | ציטוט: 
 וגם אתה בכלל יותר גרוע ממנו אם הייתי לידך הייתי נותן לך כפה (מרוב שאתה יבש ולא מצחיק) 
				__________________ Mhs4u אתר הבית שלי...ושלך? | |
|   | 
|  19-10-05, 17:19 | # 8 | 
| Member | ראתי עיצובים יותר טובים ושלך בדרך לטוב עיצוב חמוד ופשוט כול הכבוד לך! | 
|   | 
|  19-10-05, 19:32 | # 9 | |
| מתאורר / יצא בחוץ | ציטוט: 
 בקשר לחברה עיצוב נראה פשוט מידיי,והתוכן נחמד מנוסח טוב,בהצלחה. | |
|   | 
|  19-10-05, 17:20 | # 10 | 
| חבר בקהילה | ניראה לי שזאת בת   | 
|   | 
|  | 
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| 
 |