|
![]() |
# 1 |
משתמש חדש
|
חנות מקוונת..
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
לפי מיטב ידיעתי אין כיום מערכות רציניות לחנות שמוכנות, כלומר ללא תשלום.
.net - שפת ASP מתקדמת, נחשבת לטובה ביותר כיום לפי דעתי. PHP - שפה אחרת לגמרי, גם היא מבצעת את העבודה דיי טוב. אבל אין קשר בין השניים. |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש חדש
|
לא , אין לי בעיה לשלם.
העיקר שתהיה מערכת רצינית ומאובטחת שהתפעול שלה קל . |
![]() |
![]() |
# 4 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אתה בא כאילו ומבקש מערכת או אומר שאתה רוצה לדעת איך מכינים?
כי אם אתה בא לבקש, זה לא המקום. ואם לא- .net זה בעצם ASP.NET, שפת אינטרנט מתקדמת בWEB מבוססת ASP במקור (וזה הרבה יותר מASP), אין בכלל קשר לPHP שהיא שפה מצויינת לדבר כזה בפני עצמה. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
העניין הוא שכאשר מדובר בחנות יכול להיות שעדיף להקים משהו שתפור לפי המאפיינים שאתה רוצה, כי לרוב במערכות המוכנות/חינמיות לא תמצא את כל מה שאתה מחפש. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | ||
Fatal Error
|
ציטוט:
![]() אני רואה שהשיחה בטלפון השפיעה עליך חח ציטוט:
כשזה בחינם הקוד פתוח לכל העולם ואשתו ואם אתה לא נמצא עם אצבע על הדופק בנוגע לעדכון המערכת.. אני לא רוצה לדעת מה יהיה עם הנתונים שאתה שומר שם. בדר"כ שאתה קונה מערכת אתה רוצה לקבל גם תמיכה ושדרוג כשצריך.
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
האתר שלך מאוכסן על השרתים שלנו, שם אין לך הגבלה על כמות המוצרים, הקטגוריות וכו' שאתה יכול להכניס. חיוב כ.א יכול לבצע רק עסק שמראה לנו את המסמכים הדרושים (החברות לא מאפשרות לכל אחד לחייב). Eye Soft, לא כ"כ מהר.... |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אלעד ינאב ![]() שים לב שהמערכת לא ניתנת להורדה ישירות, זאת אחת מהמערכות שנותנות לפתוח את האתר על השרת עצמו... אין לך את האפשרות לערוך את קוד המקור למשל.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|