|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
לוגו לגיימר
שלום,
הנני משתתף בתחרות העיצוב לגיימר ואחת מהמשימות הייתה עיצוב לוגו חדש לאתר. את עיצוב האתר שלי אני לא מתכוון להציג אבל אני רוצה לבקש דעה על הלוגו, בבקשה: http://img282.imageshack.us/img282/4285/logo3kg.jpg מה דעתכם? כמובן שהצעות לשיפור יתקבלו בשמחה!
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
יותר מידי צבעוני,ובכלל לא ברור
הם צריכים משהו מקצועי. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
לדעתי הם צריכים את ההפך כאתר עם תוכן על משחקים... ואם תבדוק שנית תגלה שהכל מתברר...
![]() |
# 4 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
מה שהוא אמר.. למרות שלא מגיע להם אבל זו סוגייה אחרת |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אהבתי תפונט, ממש לא אהבתי תרקע..
הGAMER הכיתוב מדהים, תעשה עם זה משהו אחר.. (באותה מידה, גם אני הייתי יכול לעשות כוכבים ומקל שאין לי מושג מה הוא מביע O.o) |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
את הפונט אני ערכתי קצת... והכוכבים לא יופיעו באתר... רק הוקטוריז... לדעתי הם מתאימים... אני לא בטוח שיש לי זמן לעשות עם זה משהו כי מחר צריך להגיש ויש לי עוד פורום לעצב להם... ככה זה כשאתה נרשם ביום האחרון... עריכה: ה"מקל" זה כוכב שביט כזה! ><; לא רואים?...
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
לא יודע
לא התחברתי
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אם יהיה לי זמן מחר אני רוצה לשפר את הכל לפני ההגשה... אז אני צריך עצות אנשים! תודה רבה לעוזרים...
![]() |
# 9 |
תודה על תרומתך.
|
יותר מדי צבעים, יותר מדי חוסר התאמה, ענקי מדי, מגושם
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
באתר זה מן הסתם יופיע יותר קטן... בקשר לכל השאר, כנראה שאתה צודק... אבל אני לא רואה איפה יש חוסר התאמה? בצבעים? במיקום? אנא הסבר...
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|