|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
משהו מוזר בתוצאות גוגל
לאחרונה פתחתי את השער להחלפות קישורים עם וואר-ארמי.קום.
פנה אליי מנהל אתר בנושא בניית שין.. סבבה החלפתי איתו קישורים והוא אמר לי כהוכחה שהאתר שלו בגוגל לחפש את זה: "עזרים לבנית שין" http://www.google.com/search?sourcei...A9%D7%99%D7%9F - הוא משתמש בקיצור כתובת: http://shin1.coo.co.il/ והPAGE RANK שלו שם זה 0 אבל הוא מאוחסן בננענע והPR שלו שם זה 2 אבל בתוצאות החיפוש משום מה האתר עם קיצור הכתובת נמצא מקום 1 מעל לאתר עם הכתובת המלאה שמאוחסן בנענע ועם הPR 2. מוזר לי שאתר עם PR0 עם אותו תוכן רק עם קיצור כתובת עוקף אתר עם PR2 עם אותו תוכן רק בכתובת המלאה... מקווה שהבנתם אותי. זה מוזר לא? ![]()
# 2 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
PR ל משפיע על מיקום האתר.
יכול להיות אתר עם PR 0 במקום ראשון ואתר עם PR 5 במקום שביעי. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
השאלה הרטורית שלי הייתה בהקשר למצב הזה האם כדאי לי לקדם קיצור כתובת של אתר שמספק קיצורי כתובת פופורלים? (יענו זה יותר קל וכו' - כמובן אני ציני) ![]()
![]() |
# 4 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
זהו דירוג שגוגל נותן עבור דפי אינטרנט לפי כללים מסויימים בלי קשר לתוכן האתר או כל פרמטר אחר של תוצאות החיפוש. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני חושב שאתר בעל X הצבעות אמון שמגיע לPR2 יהיה יותר איכותי עבורי מאשר אתר עם 0 הצבעות אמון שמגיע לPR0 .. (הצבעות אמון\החלפות קישורים).
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני לא ממש מבין מה הסיבוך בעניין הזה.
PR מראה לך את החשיבות של הדף בעיניי גוגל. גוגל לא מתייחס לPR בזמן שהוא "מארגן" את תוצאות החיפוש. כל מה שהPR עושה, זה להראות לגולש את החשיבות של הדף, לא יותר מזה!
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
זוהי מטרתו היחידה של הPR? רק להראות לגולש בסרגל הכלים העלוב שמתעדכן פעם ב4 חודשים מה חשיבות הדף? ![]()
![]() |
# 8 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
כמו שחזרו על אותה תשובה 3 אנשים: אין קשר בין הPR של עמוד למיקום התוצאות בחיפוש |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
בסופו של דבר ה pr הגבוה כן משפיע,פשוט אנחנו לא יודעים עד כמה. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |