|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
![]() הוספתי אפשרות חדשה ונחמדה לבעלי אתרים
במידה והם מעונינים להוסיף את סרגל המעצבים לאתרם ולאפשר לגולשים להנות מהאזנה לתחנות רדיו http://toolbar.d4u.co.il/webmaster.html בנוסף אני רוצה להוסיף פניה אם אתה בעל אתר גדול אני אשמח את תיצור קשר לבדיקת אפשרות לשיתוף פעולה ymwd.net@gmail.com אני אשמח לשמוע מה דעתכם יוני ![]()
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אחלה בהצלחה יוני
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
פשוט מחמם את הלב ![]()
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
|
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
בהצלחה יוני ! אחלה סרגל שימושי מאוד
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
תעשה את אותו הדבר גם לסרגל הכשר :/
|
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני מקווה שאני אספיק לעשות את זה בימים הקרובים מאוד ![]()
|
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
חח היה סבבה למעצבים לשמוע רדיו בזמן שהם מעצבים חח
יפה יוני בהצלחה {: |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
אחלה.
כשיהיה אני אוסיף לעורך שאני מתכנת. |
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
תוכל ליצור קשר במייל ymwd.net@gmail.com
|
![]() |
# 10 |
חבר על
|
בהצלחה ממני יוני אחלה וכל הכבוד...
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|