|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
עזרה בריקון כונן..
ואיי כמה זמן לא הייתי פההההה
קרס לי המחשב:PP אחלה עיצוב ![]() קודם מנשמע :PPP התגעגעתיי=]] טוב יש לי בעיה נכון שבאים להתקין את וינדוס אקס פי במחשב הישן היה לי FAT32 NTFS כאילו במסך הכחול היה 5 אפשרויות חצי חצי ורגיל אז עכשיו שאני מתקין על המחלשב החדש שהוא עכשיו FAT32 אם אני מתקין עליו אז שעולה המסך הכחול יש רק NTFS ויש fomat ntfs ואני רוצה שהוא יהיה FAT32 טוב קיצר עזבו אני סתם מזבל בשכללל בקיצור מכל זה איך אני יכול למחוק את כונן C של המחשב אם אני עכשיו משתמש בו כאילו אני יודע שאפשר שלוחצים של משהו שהמחשב עולה ורשמיםם.. אז קיצר תגידו לי איך מוחקים אותווו .. צאווצאווו ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
תכניס דיסק של מערכת הפעלה ותפרמט...
|
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
ררררר עומרי לא הבנת :PP
תקשיבב.. ישלי במחשב בכונן C 50 גיגה ו 20 בשימוש אני רוצה לרוק אותו ואני לא מצליח !! |
![]() |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כי זה רשום על FAT32
זה קרה לי פעם חח פאדיחה ..! אוקי אז מה שאתה עושה עכשיו זה מוחק את שני הכוננים, ויוצר חילוק חדש בין הכוננים (C וD או רק C) ואז מפרמט אותו מחדש על NTFS ויוצא לך מחשב בומבה ![]() אבל זכור שכל מה שהיה בארד דיסק ימחק.. אלא רק אם תמחוק את C ותיצור אותו מחדש, וכל זה במסך הכחול חחח..! |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
הבעיה היא שאני לא רוצה לחלק את הכוננים או משהו
רק למחוק את כונן C ויש עוד בעיה למה יש לי פה רק NTFS http://img50.imageshack.us/img50/6381/amir7bn.gif יכול להיות שיש איזה פקדה שרושמים שהמחשב עולה נראהלי format c: וזה מוחק אבל אני לא יודע איפה מישהו יכול להסביר לי ? |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אתה צריך לקחת דיסק בוט/דיסק מערכת הפעלה XP ולאתחל את המחשב ממנו. אם אתה רוצה דבר איתי אני אעזור לך. אייסיקיו: 199703663 |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
Eliran, אני יודע איך לפרמט.
אני אומר שאני מעלה אותו עם ה bootable יש שם רק פרמוט של NTFS ושאני בא לאתחל את הכונן בתמונה שהאתי לך אין שם גם FAT32 ועכשיו הכונן על FAT32 והאתחול יכול להיות רק על NTFS , מבין ? אני רוצה שבמסך הכחול של ה WINXP (ההתקנה) יהיה לי אצ האופציה שהייתה כמו פעם גם עם NTFS וגם עם FAT32. מבין ?.. (והוספתי אותך תאשר) |
![]() |
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בעקרון לא ניתן לפרמט לFAT32 בלוחות אם חדשים
בעזרת WINXP לא ברור למה (אולי בגלל דריברים של הלוח אם ז"א בקרי הIDE או SATA ... האפשרות לפרמט לFAT 32 לפעמים מופיעה כשמנסים ליצור מחיצה קטנה יותר אני חושב עד 40G או32G לא בטוח ב100%, וכמו שאני מבין זה לא הכונן עם מערכת ההפעלה נכון? בכל אופן הדרך הבטוחה ליצירת מחיצה ראשית FAT32 בכל גודל היא להשתמש ב: FDISK תחת דוס או כל BOOT DISK אחר. |
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
יש לי עוד שאלה מה ההבדל בין fat
ל ntfs ? |
![]() |
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
NTFS היא מערכת קבצים המיועדת למערכות הפעלה מבוססות NT כמו WIN2000, XP ועוד כמה..
FAT16 מיועדת לדוס אך תומכת עד 2GB FAT32 מיועדת לדוס 6 ומעלה ובמצב רגיל אמורה לתמוך עד 32G אך אפשר גם יותר. ההבדל העיקרי בשימוש בNTFS הוא שלא ניתן באמצעים רגילים לגשת אליה תחת DOS. הבדל נוסף הוא שכל קובץ שאתה ניגש אילו מועתק למטמון ואז מופעל כך נמנעים מבעיית הסריקות של הדיסק הקשיח אחרי כל ריסט חומרה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|