|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
המונידאל עולה הרבה או שסתם עושים רעש
לכל אהודי הכדוררגל למינהם, שצועקים שעלות המונידאל עולה מאות שקלים, מבדיקה קטנה שערכתי מתברר שעלות כרטיס למונידאל יכולה להגיע עד ל40 אלף יורו, לא כולל הכרטיס טיסה ולינה וכל שאר הסידורים למינהם. אז אני לא מבין, אם אתם כאלה אוהדי כדורגל למה לעזאזל אתם מתלוננים שעלות המשחק בטלוזיה עולה 189 ש"ח, במקום להודות על זה שאתם לא צריכים לשלם מחצית מהסכום שעולה כרטיס. אתם מתלוננים ומתחילים, כהרגלכם לפשוע ולחפש שיטות לא חוקיות כדי לצפות במשחקים...
קצת אבסורדי הייתי אומר |
![]() |
![]() |
# 2 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
כמו שאני יגיד לך שכרטיס לפיינל פור שהיה בת"א לפני שנתיים עלה מעל 2500 ש"ח וזה למקומות ממש ממש גרועים (למעלה לפי מה שאמרו לי)......אבל....בערוץ 1 ראינו את הפיינל פור לא? ואת שאר המונדיאלים שהיו...לא שידרו בערוצים הפתוחים/ערוץ 5+ (שזה עוד נחשב היה בגדר הנורמאלי)? אני לא מבין מה השנה שונה משאר השנים......בקיצור..חרא של מדינה יש לנו..אין מה לעשות חוץ מזה. אגב, זה לא כזה אבסורדי כי אם אתה מסתכל על שאר העולם, במדינות הנורמאליות....שם זה בחינם...אולי שכחתם אבל אנחנו לא מדינת עולם שלישי. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בנאדם איפה אתה חי? בירח? תתכנן מסלול נחיתה לכדור הארץ! בכל העולם השידורים ב- ח-י-נ-ם ( למעט איטליה ). אז למה שתושבי מדינת ישראל יצטרכו לשלם על משחקים שמשודרים גם ככה בערוצי הספורט ( ESPN וכו') ורק בארץ הערוצים האלו לא יפעלו? אה ? תכנן מסלול נחיתה ומהר.. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתה מבין שיש הבדל ענק של סדר גודל ?
תחשוב, יש מילארד וחצי אנשים שצופים במונדיאל ! ומקומות ישיבה? לא יעלה על 100 אלף... אז תחשוב על הפרשי המחירים... |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
לעשות השואה בין ישראל לכל שאר העולם קצת פסול, כי בכול שאר העולם יש מה שנקרא שירותי כבלים ממלכתים מטעם המדינה שלא עולים כסף או עולים מעט מאוד, פה הכול מנהול ומתחזוק על ידי ידיים פרטיות (כולל חברת החשמל - ובמדינות אחרות לא) ככה שמהתחלה לא היה סיכוי לקבל את המונדיאל בחינם ... אז במקום לבכות וחפש דרכים ימניות לקבל את המונדיאל שלמו וזהו
ועכשיו תשקלו בעצמכם 189 ש"ח לכל המשחקים או טיסה כדי לראות אותם שם... שלא תבנו אותי לא נכון, זה לא שאני בעד התשלום, אלא שפשוט זה לא משהו שניתן לעשות משהו בנדון ובמקום להתלונן כל הזמן כמה הידיים הפרטיות האלה כלבים, כי במילא כלום לא יעזור, תגידו תודה שלא מחייבים אתכם בסכומי כסף גדולים יותר... |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
מאיפה אתה מביא 189 שקל?
ביררת את הפרטים לפני שאתה אומר? אבא שלי בדק, וב189 שקל צריך להתחייב ל 24 חודשים, כל חודש 189(ואז מקבלים גם את החבילה של כדור גל ישראלי(שבת של כדורגל?)). סתם חרטה. מי שרוצה בלי התחיובות עולה 500 שקל. וזה יקר. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
אני יודע שאם מתחייבים לשנתיים לאחת מחברות הכבלים, העלות של המונדיאל היא 99 ש"ח .
ירין.
# 10 |
חבר וותיק
|
אלכס , עם כל הכבוד פה
אנחנו הפושעים ? מדינת ישראל פושעת פה במה שהיא עושה - מכירת הזכויות לצ'רלטון בגלל שהם משלמים X כסף למדינה . אתה מבין ? למה שאני יקנה ? אם בכל העולם זה חינם ועכשיו גם החשיכו את ESPN אז ? WTF? למה נראה לך שאנחנו נצא פרייארים ונשלם לחברה שדופקת אותנו . גם אם אין ברירה - אני לא הולך לקנות תמונדיאל ורק שתדע בגלל שלא היה להם קונים ב 400 הם הורידו אני לא הולך לשלם לאיזה מליונר שקובע לי שאי אפשר לראות פה תמונדיאל
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|