|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
![]() אני רוצה להמליץ לכם על אריאל איסקוב שהניק שלו בפורום זה AreL-Serv בן אדם זהבב!!!
הוא ואני שותפים בחברת אחסון! בן אדם זהבבב ואמין!! בן אדם שישמח לעזור לכם! בקיצור ממליץ לכם בחום ולא בגלל שהוא השותף שלי****
מתאורר / יצא בחוץ
|
חחחחחחחחחחחחחחחחח
מיותר לפרט נכון? איזה כיף להמילץ על החברה שלך. |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
אתה ממליץ על הבן-אדם או על החברת אכסון שלך?
|
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
:/ חחח WTF ?
אחראי פורום
|
פחחח ממליץ על השותף שלך?
חחח אני יכול להביא את התומכים שלי להמליץ עלי ועל העסק? נחמד מאוד, אני אבקש מאמא להכנס לפורום מהעבודה ושתרשום כמה אני בן טוב ![]()
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
גיא,אתה בן טוב?
אתה אוכל את כל הבית!!! ![]()
אחראי פורום
|
ציטוט:
רק אתמול התקשר אלי לקוח שרצה שאקום מהאוכל ואדבר איתו ובן דוד שלי (המזכירה) אמר שכולם אומרים שאני רזה ואי אפשר שאפסיק לאכול חיחי. וכן, אני בן מצויין! מידי פעם חח
# 8 |
הוסטסניון
|
חחחחחחחח אני ממליץ לכם עלינו יש לנו חברה מעולה! אני ממליץ לכם עלינו! כדאי לכם ליהיות לקוחות שלנו! אנחנו אדיבים וחברותיים חחחח
הוסטסניון
|
אממ מה נשאר ?!...
באלי גם להמליץ על עצמי חחח :P |
![]() |
# 10 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
טוב, בוא אני יסביר לך מה עשית בעקיפין.
המלצת על השותף שלך->יוצא שהוא איש טוב->אנשים יקנו מהחברה שהבן אדם שייך אליה, כי הוא איש טוב->אתה מרוויח גם, כי זו גם החברה שלך. מה יצא?..שאתה ממליץ על החברה שלך או למטרת הרווח שלך...רק בעקיפין קצת. מצטער, אבל זה ננעל וקיבלת אזהרה, זה פשוט לא נראה לי שאתה ממליץ על החברה שאתה שותף בה. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|