|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
אני רוצה לפתוח שרת אחסון...
איך אני פותח שרת אחסון אתרים?
מה אני צריך לזה? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
כסף
![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
כסף.
כסף לקניית השרת. כסף לאיחסון השרת בחוות שרתים. כסף למתחזק שיתחזק ויטפל בשרת. כסף לתומכים שיעזרו לך. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
Whatever
|
ציטוט:
כסף לקניית השרת ולאיחסון בחווה לתת איחסון למתחזק שיטפל בשרת, ולתת שרת משחק לתומכים שיעזרו.
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
חוץ מזה מה אני צריך אני צריך איזו תוכנה או משעו?
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
שרת ווינדוס=כסף. דיי יקר העסק ![]() אה כן, לפאנלי ניהול גם צריך כסף. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
לפניי שאתה בכלל נכנס לענף אתה צריך לדעת לאן אתה נכנס...
אתה צריך לדעת מה זה DA ומה זה Cpanel למשל... לדעת לעבוד עם SSH אני בתחילת דרכי הייתי נכנס לדמו של Cpanel ולדמו של DA ומתרגל שמה הכל. דבר נוסף... אל תקנה ישר שרת. תקנה ריסיילר בינוני - גדול. יש לי ריסיילר דיי גדול... 10GB וזה מספיק עד שאתבסס ואוכל להרשות לעצמי לקנות שרת. אל תקפוץ למים העמוקים מהר מידי... שלא תטבע. בברכה, אבישי.
# 8 |
חבר חדש
|
איפו מסיגים את שתי השריתם:
שרת לינוקס=חינם. שרת ווינדוס=כסף. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר חדש
|
זה די לא בסדר מה שאתם עושים למשתמשים חדשים.. אנשים כמוהו וכמוני לא ממש מבינים איך הולכים.. ולא ממש ראיתי ניסיון מצד אלה שכן מבינים לעזור לחדשים... אין מדריכים ממש ממוקדים לפתיחה..
את הכסף יש אבל אין את הבסיס לכל הדברים שאמרתם..אולי חלק מהדברים אפשר לעשות לבד ולחסוך.. אבל זה לא משנה.. תעזרו לאנשים חדשים להבין וללמוד את העניין.. זה משו חדש.. אז בבקשה קצת עזרה.. (ההודעה לא מיועדת של2 המגיבים האחרונים..) |
![]() |
![]() |
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
זה לא פועל ככה שאתה קורא מדריך ויאללה, לעבודה. לכן, כך לך חצי שנה, תסתובב בפורום, תתחיל מחבילה רגילה, אחר כך רייסלר->פאווררייסלר->מיני יעודי=>יעודי... |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|