|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
webIMPERIO - עסקינו נפתח
בס"ד
שלום רב! אתרינו נפתח לעסקים, החל מה-3.9.2006, בכתובת: www.webIMPERIO.net . webIMPERIO, עוסקת בפיתוח וקידום אתרים, בעזרת צוות מקצועי, ובאמצעות כלים מודרניים, ומעקצועיים, באווירה עתיקה. בנוסף, מציעה webIMPERIO, סדרת קולקצייות מעצבים, המוכנה מראש, ומשתנה בכל עונה. כמו-כן, webIMPERIO, מציעה שירות ותמיכה מקצועיים, באמצעות נגישות רבה וקבועה. מידע מלא, תוכל למצוא באתרינו: www.webIMPERIO.net . אתם הלקוח, ואצלינו, תקבלו את היחס הטוב ביותר, כפי שלקוח צריך לקבל. אז אל תשכח. בחר בwebIMPERIO, ותהיה בטוח, שזו הבחירה הטובה ביותר.
הוסטסניון
|
מממ, למה באנגלית?
שפר את האתר, בהצלחה ![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() כל הכבוד נראה מאוד מרשים,שיהיה בהצלחה! דני |
|
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
אתר יפה מאוד, העיצוב קצת קרוע למטה (אצלי לפחות),
בהצלחה.
חבר מתקדם
|
מומלץ מאוד, אני יודע שהשקיעו בעסק הזה המון - ואת זה אני יכול להבטיח!!
עוד דבר זה שהמנהל של העסק, נחי - הוא בנאדם נחמד, טוב לב ואחד שמבין כל כך הרבה בתחום!!! ב ה צ ל ח ה מ-אור ואסף ![]() |
![]() |
# 6 |
אקס מנהל
|
בהצלחה
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
נחמד מאוד, בהצלחה.
Permanently Banned
|
שיהיה בהצלחה לכם
כמה דברים העסק נפתח ביום הולדת שלי ריספקטט אבל גם זה נפתח בשבת וזה לא הכי ממולץ אבל שיהיה בהצלחה |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
בהצלחה!
|
![]() |
# 10 |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
בתור עסק שהתפקיד העיקרי בו בניית אתרים וקידום אתרים, אני חושב שאתם עושים בדיחה מעצמכם.
לגבי ה-SEO: - חברה שמקדמת אתרים עם PR0? - חברה שמקדמת אתרים שמשתמשת בבאר + כפתורים בפלאש, איך בדיוק גוגל אמור לסרוק את כל האתר? - Iframe באתר לקידום .. Its a big NO NO! - קוד HTML לא תיקני? - אנגלית לא תקינה. לגבי העיצוב: - צבעים צורבים לעיניים. - האתר יותר מידי סטטי ומשעמם. - קונסטרוקציה לא נוחה. - פונט פצפון קטן מידי. - אתר לא נראה מקצועי בכלל. קח את הביקורת כביקורת בונה.
![]() Last edited by yaiRy; 04-09-06 at 20:49.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|