|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
![]() לפני כמה זמן פתחתי אשכול עם בקשה להצעות מחיר לדומיין מגלובט.
למה גלובט? כי הם הכי זולים, וכסף לביזבוזים אין לי כרגע. אבל אני שומע עליהם דברים ממש ממש גרועים, וכמו כל אחד אחר, אני לא רוצה בעיות בדומיין שלי. אבל מצד שני אני גם לא רוצה לבזבז פי 4 מהמחיר על כעקרון אותו מוצר מגודדי. אז מישהו מוכן בבקשה להסביר לי בפירוט מה ההבדל בין גלובט לגודדי? ומאיפה הכי כדאי לי לקנות? תודה מראש, בראל. ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
הבדל פשוט מאוד.
גלובט: ספקית זולה שמספקת דומיינים בזול ולפעמים יש בעיות בקניית הדומיין, עדכון הDNS וכו'. גודדי: ספקית קצת יותר יקרה, מספקת דומיין ללא בעיות. ההבדל ביניהם הוא לא בשמים. הבדל של 35 ש"ח בערך.
# 5 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
רק מדי פעם קורה שיש פאשלה.
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
קניתי מספר דומיינים מגלובאט ומגודדי.
גלובאט טובים אבל יש חסרונות ואין את האופציה של DNS פרטי (למי זצריך) אבל גודדי? הדומיין מגיע ללא בעיות וכולל DNS ופאנל ניהול יותר נוח (לדעתי) משל גלובאט. אם אתה רוצה להתפשר יש את ipower שהם גם ספקית טובה למרות שתהליך הרישום יותר ארוך (אם אתה נרשם עצמאית). וגם ב IPOWER אפשר ליצור DNS פרטי.
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
אם אתה לא יודע מה זה כלומר שאתה לא צריך את זה....
באופן כללי?? DNS = Domain Name Server שרת שמות מתחם. במידה ויש לי דומיין ואני רוצה שהוא יראה לי את האתר שמאוחסן לצורך העניין בחברה hosts.co.il אני צריך להפנות אותו לשם איך שהוא נכון? אני מפנה אותו לכתובת ה DNS של חברת hosts.co.il. ויכול ליהיות שזה יהיה הפוך. שאולי יצטרכו להפנות אלייך שמות מתחם? השימוש היותר נפוץ הוא בקרב שוק ההוסטינג למרות שזה משמש להמון דברים אחרים. מקווה שעכשיו זה יותר ברור.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|