|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
Whatever
דירוג מסחר: (0)
|
למכירה: מערכת ניהול תוכן, כוללת פאנל ניהול מעוצב
שלום לכולם!
ברשותי מערכת ניהול תוכן שבניתי, הכוללת ממשק Admin מלא ומעוצב. הממשק Admin כולל את האפשרויות הבאות: - רשימת עמודים - - עריכת עמודים באמצעות ממשק WYSIWYG מתקדם (לא טעון בדמו, אבל העורך הוא TinyMCE) - - מחיקת עמודים - הוספת עמוד חדש - - כולל ממשק WYSIWYG מתקדם - ניהול עיצובים - - מאפשר עריכת הקובץ index.tpl ו content.tpl המאפשרים עיצוב מהיר של האתר ע"י השמת משתנים - למשתמש ה"פשוט" - הגדרות - - קביעת כותרת האתר - - קביעת נתיב לקובץ ה CSS, בשל האבטחה לא ניתן לערוך לקובץ לא קיים - - שם משתמש וסיסמא למנהל המערכת - - - אפשרות להוספת ניהול משתמשים - לריבוי משתמשים (לדוגמא, אתר בעל כמה עורכים) - תיעוד - - כתובת ה IP של המשתמש שביצע את הפעולה - - זמן ותאריך - - תיאור הפעולה - דיווח על תקלה - - שליחת הודעת Email מיידית אלי לשם דיווח על תקלה במערכת המערכת עצמה, הצגת העמודים וטעינתם - שימוש ב AJAX לטעינת תוכן העמודים והתפריט - - אפשרות לבטל את ה AJAX ע"י שינוי פשוט של שורה בקובץ ההגדרות - שימוש ב UTF8 לטעינת העמודים ב AJAX - - ניתן לבטל את השימוש ב UTF8 במידה והשרת לא מאפשר תצוגת Demo של המערכת (לחיצה לכניסה) - ממשק Admin (ה Login בוטל בתצוגת ה Demo) - אתר לדוגמא מה כוללת המערכת לאחר הרכישה? - תמיכה מלאה לגבי כל שלב בהתקנה ובהתאמת המערכת - עידכוני אבטחה ועידכונים חשובים במידה ויצאו כמה עולה המערכת? - המערכת עולה 250 ש"ח, והיא כוללת את כל מה שציינתי בהודעה למעלה - - כולל עידכונים במידה ויצאו! מקווה למצוא רוכשים,
# 6 | |
Whatever
|
ציטוט:
![]() תודה על התגובות, אני מזכיר לכם שמי שירצה לרכוש אני מוכן לעשות שיפורים ותוספות למיניהן (בגבול הטעם הטוב). עוד תגובות? ![]()
![]() |
# 7 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
דרך אגב, למה הAJAX במערכת ניהול תוכן, אין בה שום יתרון ברמת המשאבים. זה נטען בכל מקרה. בAJAX עושים שימוש כאשר לא רוצים לטעון משהו אלא אם המשתמש מעוניין לטעון אותו. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
Whatever
|
ציטוט:
![]() את המערכת אני אמכור עם העיצוב הזה ומי שרוצה יחליף .. זה סתם עיצוב בסיסי כדי להראות את המערכת. יש לכם הצעות לשיפור ? דברים שהייתם רוצים לראות במערכת כזו ? אני רוצה למכור מערכת שהיא פחות או יותר מותאמת לצרכים של הקונה ושל הקהילה.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|