|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
![]() שלום!
אוקיי, ניגש ישר לעניין - הקמתי אתר חדש, האתר הראשון הרציני שהקמתי אי פעם. אני עיצבתי את האתר כולו כולל שינויים ב wordpress כדי להתאים את המערכת לאתר מדריכים ![]() הנה הלינק: כרגע אני במאמצים לקדם את האתר. בנוסף גם שמתי פרסומות של אדסנס מאתמול והרווחתי עד עכשיו 2$ חח ![]() *המדריכים יתפרסמו בpixel2life , good-tutorials ואתרים בסגנון בימים הקרובים ![]() אני אשמח לשמוע תגובות. |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
בהצלחה =]
הוסטסניון
|
חמוד ביותר...העיצוב לא הכי...אבל בכל מקרה אחלה....חבל שיש רק מדריך אחד לכל קטגוריה...אבל בכל מקרה נראה לי כמו אתר עם הרבה עתיד...בהצלחה !
|
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
כשאני מוסיף תגובה, זה עדיין רושם "No Responses"...
לטיפולך... |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
מכוון שעליו לאשר את תגובתך.
dvirhazout - נראה לי שכבר אמרתי לך את זה - כדי לקדם את הבלוג שלך היטב עליך לעשות URL סטטי. בהצלחה.
חבר וותיק
|
satan- אני מבין אותך... כבר הכנסתי את הלינקים של המדריכים למספר אתרים... יש אפשרות שגם אם אני אכנס ב URL סטטי וגם לא סטטי - זה יעבוד?
eXtaZa - כל תגובה צריך לעבוד דרכי. אישרתי תגובה אחת רצינית של מישהו עכשיו. ראיתי שאתה הגבת פעמיים סתם spam אז לא אישרתי ומחקתי. |
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ובקשר להודעות שכתבתי, זה בשביל לבדוק את המערכת שלך... |
|
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אתה יכול להכניס גם קישורים דינאמים וגם סטטים אבל זה יצור לך בגוגל "דפים כפולים" וזה לא טוב.. לכן מומלץ להתחיל ישר עם לינקים סטטים או לפחות בהתחלה כשזה עוד ניתן לשינוי. נ.ב בגלל שאתרך באנגלית תוכל לעשות קישורים סטטים יותר טובים שיעזרו לך מאוד אם תכניס תכותרת של הדף בתוך הURL לדוגמא bla.com/new-photoshop-effect-blue-color בטח לWORDPRESS האלו יש מודים כאלו בחינם אז תחפש.
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
אתר יפה מאוד, חבל שינעלו לך בגלל המערכת, כבר קרה כזה דבר..
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|