|
||||||||||
| הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
|
|
|
# 1 |
|
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
עזרה | איך עובד הבאר פרוגרס progress bar
אני רוצה לעשות באר פרוגרס בהעלאת קבצים ואין לי מושג איך זה עובד ומי מה ..
אני רוצה לעשות יענו ש .. יציג אחוזים כמה אחוזים נשאר .. תנו לי בבקשה רעיונות איך לעשות .. תודה לכולם ![]()
|
# 2 |
|
הנהלת הפורום לשעבר
|
|
|
|
|
# 3 |
|
חבר בקהילה
|
ב- PHP 5.2.0 נוספה האפשרות לעשות את זה.
למרבה העיצבון הריפרנס של PHP עוד לא התעדכן ולאף-אחד אין מושג איך עושים את זה אני אישית מחפש את זה עכשיו כמו מטורף, הנה דוגמא של משהו ב- PHP שעובד: http://php5.bluga.net/UploadProgressMeter/demo.php או שצריך בשביל זה הרחבה, המצב לא כזה ברור... עריכה http://pecl.php.net/package/uploadprogress אני רץ לבדוק את זה ![]() עריכה 2 בעע.. זה קוד מקור ואין לי מהדר, אני לא רוצה להתעסק עם זה, מישהו יכול להביא גרסה מקומפלת? (זה בשביל השרת המקומי שלי ואני מריץ Windows XP אז קובץ DLL...)
Last edited by tnadav; 05-12-06 at 20:38.. |
|
|
|
# 4 | |
|
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אבל זה עדיין לא רלוונטי, אין ביינתים הרבה הענות לגרסה הזאת, בעיקר בגלל הבעיות שהיא עושה בחלק מהפונקציות הישנות.. |
|
|
|
|
# 5 | |||
|
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
ההיידר: ציטוט:
ציטוט:
ובקשר לבקשה... אולי עם FLUSH? |
|||
|
|
|
# 6 |
|
חבר בקהילה
|
FLUSH?
אני צריך קובץ DLL.. אין לי מהדר לא היידר. צריך לקמפל את הקבצים האלו עם מהדר, ואין לי כוח ללמוד איך להתעסק עם זה. זה גם לא נוסה על Windows עדיין
|
|
# 7 | |
|
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
חכה שניה. ואגב, מה FLUSH? עריכה: אני צריך קובץ בשם rfc1867.h ואין לי אותו בתיקייה של האינקלודס אז אני לא יכול לקמפל עריכה 2: הורדתי את זה ואת SAPI.h שגם צריך ושוב יש שגיאות: 23 C:\Dev-Cpp\include\SAPI.h `MAX_PATH' undeclared here (not in a function) 25 D:\Documents and Settings\BlueNosE\ùåìçï äòáåãä\uploadprogres s-0.3.0\uploadprogress.c In file included from D:\Documents and Settings\BlueNosE\ùåìçï äòáåãä\uploadprogres s-0.3.0\uploadprogress.c 28 C:\Dev-Cpp\include\rfc1867.h syntax error before "SAPI_POST_HANDLER_FUNC" ועוד.. :S Last edited by BlueNosE; 07-12-06 at 15:53.. |
|
|
|
|
# 8 |
|
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
אני מתעסק אם php ו sql וקצת js
.. איך אפשר ?
|
# 9 |