|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ביקורת על משתמש ibmod (מנהל האתר Bigshelp)
בקשר לדיון שלי.
שאני מחלק דומינים פנה אלי הבחור הראה לי שיש לו אתר של עיצובים וזה. אין בעיה נשמע בנאדם רציני. מבקש דומין אני אומר אין בעיה רוצה דומין תעבור לאיכסון אצלי וכ'ו אומר לו את הקריטיונים שלי. הוא מסכים (היה חייב דומין) אוקי אני מזמין מגלובט דומיין. אוקי בשעה 2.(יום שישי) אומר לי הבנאדם שהוא לא מוכן לעבור איכסון. אני אומר אבל כבר הסכמתה. הוא אומר לא שמע וזה לא רוצה אתה יכול למכור תאתר תעיצובים אני אומר לו איזה עיצובים? אם אני רוצה תעיצובים אני פשוט נכנס לאתר שלו ומוריד.. הוא מחלק עיצובים www.Quality-s.net בקיצור... אני אומר לו שאני לא מוכן שיהיה 2 באנרים הוא אומר טוב וזה. גם של סקיצה.נט וגם של מיקסרב. 2 חברות מתחרות. בקיצור היום יום ראשון הדומין בפאנל אך עוד לא פועל שאני מחפש במנועי חיפוש. כנראה צריך לחכות עוד קצת כדי שיתעדכן. בקיצור קצת מהשיחה שעכשיו דיברנו http://www.cZone.co.il/i/1.jpg http://www.cZone.co.il/i/2.jpg פשוט בושה הדומין מוצע כעת למכירה. נשאר בידיוק שנה מהיום! מחיר 30 שקלים. נ.ב אני השותף של מיקסרב |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
שמע אין לי כוח תגיד מה שאתה רוצה עליי פשוט אני עייף ממך
אני אמרתי לך באשכול שאני מעוניין בדומיין אך ברגע שאמרתה שאני יעבור לאיחסון שלך אמרתי לך לא תודה אתה קניתה תדומיין וניסיתה לסחוט אותי עכשיו תגיד מה שאתה רוצה אני לא חוזר לאשכול זה יום טוב. נ.ב: אפשר לפברק כול שיחה
Last edited by ibmod; 10-12-06 at 21:08.. |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
מה הדומיין?
מתאורר / יצא בחוץ
|
אלף זה לא רותם
זה לירון רותם זה השני. ב' למה אין כוח?.... מענין... ניסיתי לסחוט אותך? אתה הסכמת לתנאים ופיתאום אחרי שאני משלם אתה משנה אותם? ג'. הדומין Bigshelp.com למי ששאל שהוא צריך להגיע בכל רגע (עוד הלילה) אני עיצבתי לך עיצובים באתי לעזור לך לחלק באתר שלך עיצובים וזה מה שאתה עושה אתה לא מתבייש? נותנים לך יד מביאים לך דומין מביאים איכסון מביאים עיצובים ואתה לא מתבייש? משחק איתי משחקים? פעם כן פעם לא? Last edited by tnd.art; 10-12-06 at 21:15.. |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
כנראה שהיתה פה אי הבנה, לא נורא, קורה. לפחות זה לא קרה עם סכומים גדולים...
|
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אי הבנה?
פעם כן פעם לא? זה אי הבנה? |
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
אי הבנה סכום קטן 20 / 30 ש"ח בשביל סכום כזה לא הייתי פותח ביקורת