|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
![]() יש לי את העלאת קבצים הכנסתי פירסומות של גוגל בכל העמודים ובכול העמודים הפירסומות בעיברית.
חוץ מהעמוד הראשי שהפירסומות שם באנגלית. העמוד הראשי http://www.img-il.com/ אני רוצה שגם בעמוד הראשי יופיעו לי פירסומות בעיברית מה אני עושה ?... ועוד שאלה קטנה: יש לי חשבון בגוגל אדסנס ו- 2 אתרים אני יכול להכניס רגיל את הפירסומות בשני האתרים ? תודה לעוזרים... ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
תוסיף מידע בעברית תוכן רב יותר .. או שהקידוד שלך
# 3 |
אחראי פורום Off-Topic
|
תוסיף עוד תוכן (בעברית!)
ופשוט תחכה, אני מאמין שזה יעבור תוך כמה זמן. בקשר לשאלה הקטנה: כן.
# 4 |
חבר מתקדם
|
הפרסומות שגוגל אדסנס מציג מתבססות על התוכן באתר/עמוד שהפרסומות מוצגות בו.
האתר שלך הוא דל בתוכן ולכן המערכת של אדסנס כנראה מצאה הקשר בין השורה הבאה: "גודל העלאה מקסימלי: MB 10[מגביט]" לפרסומות לחברות הוסטינג אתר שבו מציגים פרסומות של אדסנס צריך להיות עשיר בתוכן (ותוכן שמתאים לאדסנס) כי הפרסומות של אדסנס מתבססות על תוכן האתר, האתר שלך לא ממש מתאים |
![]() |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
כדי שהפירסומות יוצגו בעברית אתה צריך ש:
באתר יהיה תוכן בעברית הכותרת תיהיה בעברית כל התגי כותרת,<h1> לדוגמא גם יהיו בעברית ותוסיף תיאור alt לתמונות שיהיה בעברית ואז הפירסומות יוצגו בעברית גם התג מטה של שפת האתר יכול לעזור,למרות שאפשר גם בלעדיו |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
הכול רשום בעיברית חוץ משורה אחת..
העמוד הראשי הוא אותו עמוד בדיוק רק יש בוא את הטופס העלאה.. ובעמוד הזה http://www.img-il.com/heb.php יש לי פחות טקסט והפירסומות בעיברית.. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
*אני לא מבין בזה אבל אני משאר שזה אולי קשור לסיבה. אבל חכה לתשובה של החכמים ממני ![]()
![]() |
# 8 |
אחראי פורום Off-Topic
|
למעלה איפה שכתוב "img-il.com בלה בלה בלה בלה"
במקום Img-il.com תכתוב "האתר" או משהו כזה בעברית... כמה שפחות אנגלית, ויותר עברית, למה אין הרבה טקסט באתר שלך, והרבה מזה זה אנגלית... תוסיף הרבה תוכן בעברית כמו שאמרנו כבר מקודם.. תוסיף ALT לבאר שיהיה כתוב שם "העלאת תמונות בקלות ללא הרשמה" מקווה שזה יעזור =]
# 9 |
חבר פורום
|
תוסיף עוד תוכן
[עברית] |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|