|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר על
|
![]() אז קיבלתי הזמנה לשם ומצפה לשמוע תגובות.
האם זה שווה? מאיזה בחינות? האם זה לא שווה? מאיזה בחינות? ובכלל לספר על זה קצת תודה מראש. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
כולם מקבלים (
![]() אותי ממש הטרידו בזמנו (בהתחלה עלון, חוברת, מכתב אישי ואז מכתב עם נאום שלם למה כדאי לבוא.), אבל לא ממש הלכתי על זה. ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
קיבלתי מלא בדואר חח היה כתוב "למובחרים בלבד" אבא שלי התלהב כזה אני אומר לו גם טיפולית אומץ ומב"ר קיבלו חחח נראים בסדר סע לשם לבדוק איך הולך שם אישית בחיים לא הייתי נוסע משמעת כבדה אין חופשים ושביתות חחח מי צריך את זה??? |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
אני לומד שם, אני יכול להגיד לך זה מקום סבבה אחרי שמתרגלים (לפחות בשבילי), בעקרון רמת הלימודים שם מאוד גבוהה ויש משמעת, כמו כן יש ארוחות צהריים חינם, נסיעות חינם באוטובוסים וכו'..
ויש חופשות כמו בכל בית ספר רגיל, לא לומדים יום שישי...אם אתה מתכוון ללכת הייתי ממליץ לך ללכת למגמת אלקטרוניקה. ובקשר למשמעת? זה דיי תלוי במדריך שיהיה לך, מפני שיש מדריכים שיכולים לעשות חיים קשים ולהיפך..אני חייב לציין שזה לא מתאים לכל אחד ויש גם כאלה שלא מרוצים מפני שהמשמעת לא מתאימה להם, אהה ושחכתי לציין שיש לבית ספר 97% הצלחה בבגרות. בהצלחה בבחירתך.
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
איפה היא נמצאת?
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
שלוחת חיפה.
אותי דווקא זה די הרשים, האמת שאני די מתלהב מזה אפילו. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
אם זה שולחת חיפה, תילך זה הטכני, ביה"ס מצוין. קפיצה ישירה אל ח"א. שתידע, שזה מדים, מסדרים, משמעת צבאית וכל מה שמסביב. אין שביתות...
אני לומד בשלוחה של ת"א, אחלה בצפר.. |
![]() |
![]() |
# 8 | ||
Fatal Error
|
ציטוט:
מדים? לא יודע מה איתך, הדקרון זה חרא בד. בחורף מקרר ובקיץ מחמם וגם לא כזה נעים על הגוף.. מסדרים? כל הזין משמעת צבאית? כל הזין נ.ב. נראה לי שאם אתה נכנס לבית ספר הזה, מחתימים אותך לשרת בחיל האוויר (ובוא נגיד ככה, זה ממש לא פשוט לצאת משם, גם עם טופס 55) ציטוט:
![]() |
# 9 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
עשה טובה קרא משפט אחרי בתגובה חחח וקצת היתבלבלתה זה לא אני רוצה ללכת לשם חחחח גם לא הייתי הולך :S מציפים לי אבל את הדואר בזה אני תלמיד מופת (מסיים י"א רב הבגריות) עושה שטויות בחיים הייתי הולך לשם או שהיו הורגים אותי או שאני אותם לא סובל משמעת קשה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
אוקיי, עוד תגובות על הנושא?
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|