|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
ירידה עננקית במחירי הדומיינים בלייטסרב!
שלום לכוולם!!
אנחנו בחברת לייטסרב השתגענו לגמרי,אחרת איך אתם מסבירים את מחירי הדומיינים הבאים: דומיין ישראלי במחיר מדהים של 220 שח לשנתיים!! כן כן,זהו לא חלום,אתם ערים ו(כנראה) שאתם מול המחשב! מי שרוכש הצעה זו יקבל מגוון הצעות אחסון מחברת לייטסרב במחירים מדהימים! הדומיינים הניתנים לרכישה במבצע (אלא אם כן יש לכם רישיון לקנית דומיין אחר) co.il | org.il *הדומיינים נרכשים מחברת דומיין דה נט. דומיין עולמי דומיין מחברת גודדי ב30 שקלים בלבד!! כן כן,זה שוב לא חלום! הדומיינים הניתנים לרכישה:COM, .NET, .INFO, .BIZ, .NAME, .MOBI .ORG מספר דברים להבהרה: *הדומיינים כולם:נרשמים על שם הלקוח,מסופקים עם חשבונית מס ובמקרהשל גודדי מתקבלים עם פאנל ניהול. (אני לא בטוח בקשר לישראלים) פרטים ליצירת קשר בחתימה יום טוב לכולם!!
Last edited by Light; 09-01-07 at 15:15.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
תגיד לי איך אתה לא מתבייש ?
אתה לא בטוח שאתה יודע אם לישראליים יש פאנל ? עכשיו אני באמת בטוח שהשתגעת. ומדומיין דה נט עולה רכישה 19.99$ = 86.52 לא כולל מע"מ , 98.41 כולל מע"מ. אפילו אני קניתי . פראייר מי שייקנה אצלך. ומה בדיוק ייקרה כשהלקוח ייצטרך לשנות DNS ? מי יישלח פקס חתום ? תחשוב על זה טוב טוב , אל תענה עכשיו , חכה , תתקשר לבעלים של העסק שאל אותו ואז תענה. מחכה. |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
אם עושים משהו אז כמו שצריך, נרשמים לתוכנית הריסיילרים, רוכשים דומיין או 2 כדי לראות איך זה הולך וכו'.
אתה אפילו לא רכשת, ואני לא בטוח שגם ניסית את הקופונים, ללהזכיר לך את המקרה שיכולתי לשלוח 35 ש"ח על דומיין WS בעבר? דומיין mobi עולה הרבה יותר, אני אשמח אם תפרט איך אתה נותן מחיר שכזה, אם לא, תיקח אחראיות על לקוחות שישלחו כסף ויתאכזבו. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|