|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
בתי ספר פרטיים
שלום לכולם,
![]() רציתי לדעת האם למישהו יש ניסיון עם בתי ספר פרטיים? ואם אפשר שיפרט יתרונות/חסרונות... והאם יש לכם הצעות למשהו באזור המרכז/דרום השרון... בברכה, עומר. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
זה ארוך מאוד ,
אני לומד בבית ספר שובו חופים שנמצא בבוסתן הגליל (בין נהריה ועכו) המקום מאוד עלוב מבחינת השקעה המבנים מתפוררים האוכל שמגישים זבל ויקר חוץ מזה דת כול תלמיד צריך להניח תפילין ותראה מדובר באנשים הרוב עולים מברית המועצות יש כמה כמוני עולים חדשים אני כבר לא (6 שנים) אבל הרוב שמה רוסיים הנה סרטון על הבצפר : http://www.youtube.com/watch?v=rRiLrxA6vqA מה שטוב שם : מורים רוסיים עם נסיון כי המוריים הישראלים לא יודעים כלום מהחיים אין מורים ישראלים שיודעים ללמד מדבר איתך דוגרי .... כיתות קטנות מאוד שזה 20 ילדים גג בכיתה שזה כלום לעומט 40 תלמידים בבצפר רגיל אני לא יכול לתאר לעצמי מה זה 40 ילדים בכיתה פשוט לא יכול ![]() יש גם מורים דתיים(שהם אוהבים ללמד רואים את זה עושים בכיף איתם כול שיעור זה כיף) ,בעיקר מורות יש כמה מורות חמודות אחרי שירות לאומי :P בנות 20 כאלה :P וכמעט לא כולם כמעט כולם אוהבים ללמד זה מה שעושה את הבצפר טוב כתוצאה מהדברים הנ"ל רמת הלימודים הרבה יותר גובהה גם בתורה ביעקר באלגברה בכיתה ז התחלנו חלק ג ממש בשבוע האחרון של הלימודים אבל עדין השג זה בית ספר פרטי שובו ....לא כול בית הספר הם דתיים לדוגמא שנה שעברה היה לנו מנהל בן זונה כזה ... העיפו אותו קשה לי לאמין למה אבל הקב"קה עזר לנו בעניין הזה והביא לנו מנהל מעולה לא רק שהוא גם רוסי (הגיע בשונות ה 70 לארץ בגיל 15) הוא גם בן אדם נפלא ! הוא ממש משקיע בבית ספר הוא לא קשוח (הוא קשוח מבחינת ה"מאטליסט קשוח" הוא שומכ לז זפלין וגימי הנדריקס) בקיצור תעשה מה שבא לך ... |
![]() |
![]() |
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
למדתי בסניף של אשדוד. יש פה את sagi_m שעדין לומד שם. גם דני שניהל את אחת החברות (שאסור לומר את שמה) למד שם. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אנקורי פתח תקווה.
אני לומד שמה, אחד הבתי ספר הבאמת טובים באזור לדעתי. ממליץ ! |
![]() |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
שובו זה אחד מבתי הספר הגרועים. ודרך אגב המורים הרוסים הרסו את ההוראה בארץ.הם תמיד חושבים שהם יודעים יותר טוב מהישראלים.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
נשמה של הפורום
|
אל תתחילו להכליל, ובמיוחד בואו אל תגזימו ותגידו שמורים לאנגלית טובים הם מורים רוסיים. דבר ראשון לא שמעתי על יותר מידי כאלו, דבר שני..פשוט, זה אחד הדברים שהם לא יודעים ללמד. שפות.
# 9 |
חבר מתקדם
|
לומד בפרטי , מדעים לוד.
יתרונות הם כמובן הרמה , ההתייחסות והאווירה הנעימה. חסרונות : מחיר, ועבורי הנסיעה היומיומית (איני תושב לוד). |
![]() |
![]() |
# 10 |
Permanently Banned
|
לומד בציבורי יגאל אלון
לא אין לי שום התנגדות אני כיתת מופת פיזיקה מזורז 5 יח' מטמטיקה מזורז 5 יח' כימיה פרשתי לרגיל אבל עדיין 5 יח' מחשבים 5 ח' מזורז כמובן כל המורים חוץ מכימיה רוסים (המורה של מזורז גם רוסייה חחח) כאלו של המדעים 90% רוסים חחח |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|