|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
אהבתי ששמת את הבאנר הזה בראש הפורום!
הוא מוסיף חיים לצבע של הפורום.
הוא מהיר את העניים מהצבע המדקה שיש עכשיו. אבל יותר נירא לי מתאים לשים אותו צמוד ללוגו הזה של VB, ככה זה לא יהרוס את המבנה של הפורום יותר מדי... וגם הוא יוסיך הור לכל העמודים בפורום ולא רק לעמוד הראשי.:qqb014: |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אתה צודק..
באמת עדיף לשים אותו במקום האפור המעצבן הזה.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
וטיפ נוסף קטן.. כדאי לשים את הבאנר בכל הסכינים..
הוא מופיע רק בראשי
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
כאשר נחליף את הסקין בסקין סופי, הבאנרים יופיעו בסקין הסופי. הבאנר לא שייך לפורום. הבאנר הוא באנר פירסומת של החברה שכרגע נמצאת בפירסום בפורום. במקרה זה עכשיו החברה שלי, אבל זה לא קשור לפורום. כל אחד יכול לפרסם בפורום והבאנר יוחלף בבאנר של החברה המפרסמת. זה לא לוגו של הפורום. הפורום הוא הוסטס, הבאנר הוא של חברת שב.קום.
![]() |
# 5 |
WBD.co.il
|
אלון, עצה קטנה ממני, תמנע ספאם באשכולות.
אני בחלק מהדברים מסכים עם דימה ובחלק מסכים איתך אבל אני עדיין לא מבין איך התגובות האחרונות קשורות לנושא, כך היה גם בכמה אשכולות אחרים ששם המשכת עם הספאם ולא מנעת אותו. בכל מקרה, ההודעה הזאת לא נגדך ולא נגד אף אחד אחר ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
לדעתי חייבים להחליף את העיצובים האלה הם פשוט מגעילים
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר פורום
|
הי,
ראיתי את הבאנר, וזו בהחלט דרך מעניינת לאיית באנגלית את המילה "מחר". אבל לא נורא. כמו שכתבה נעמי שמר, "ואם לא מחר אז מחרתיים" ![]() אברי
"אם תמשיך לעשות רק מה שעשית עד היום, לא תגיע יותר רחוק מאיפה שאתה עכשיו." Last edited by אברי; 31-10-05 at 20:15.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
חנפן
![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
למה חנפן?
למה יש לי להתחנף? אין לי אזהרה תפו תפו תפו. ואני לא רוצה להיות מנהל. אני אומר את האמת, זה באמת מתאים ומהיר את הפורום. |
![]() |
![]() |
# 10 |
אקס מנהל
|
תוסיף אותו ב-כ-ל רחבי הוסטס, כדי שכולם יוכלו להנות מחברת שב (בכיסא) קום (מהכיסא) ולדעת שיש חברה כזאת.
זה היה ממש ברור שהפורום הזה התקבל מאלון לצרכי פרסום, זה היה ברור עוד לפני שהפורום נפתח כשהבאנר הופיע שם. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|