|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
איזה מסך עדיף ? הרחב והנמוך19' או רגיל 19'
איזה מסך עדיף ? הרחב והנמוך19' או רגיל 19'
כאילו יש את הרחבים אבל הם נמוכים ויש את הרגילים הם אותו מחיר מה עדיף ?יש הבדל של 5$ זה לא רציני עבורי |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
מסך רחב מול מסך רגיל?
מדובר בעניין של רזולוציות, מה שיותר נוח לך. |
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
אני משתמש לעבודה משחקים וסרטים מה אתם אומרים ?
ה19 רחב נמוך זה לא מפריע ?< מה יותר טוב תעזרו לי ? |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
למה אתה מכנה אותו רחב נמוך? זה מסך רחב.
![]() ועניתי לך כבר, זה לא יותר טוב ולא יותר גרוע. אתה אמור להחליט לפי הרזולוציה שיותר נוחה לך. |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
למשחקים וזרטים הרחב טוב יותר (שים לב בסרטים שהם רחבים) ולמשחקים זה לא משנה.. והממ זה הבדל של 2 ס"מ בגובה...
|
![]() |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
שמעתי אבל שהרחב סתם מעפאן ולא נוח
|
![]() |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
דווקא לא,
יש לי שני פלאזמות בבית.. שניהם 42 אינץ' זאת שבסלון יותר רחבה ושבחדר של אח שלי היא יענו הרגילה. עשיתי בדיקה עם הסוניפלסטיישן 2 בשני הפלאזמות. ברחבה היה יותר נוח לשחק מבחינת מהירות המשחק, לעומת זאת ברגילה המשחק זז לך פחות לאט. בהגיון זה בגלל שהמסך רחב יותר אז המגרש רחב יותר ואז השחקנים צריכים לרוץ יותר מהר. ומי שחורש בפרובולשן 6 יודע שיותר כייף לשחק שהשחקנים זזים לך מהר.. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
זה לא שהשחקן רץ מהר יותר זה רק שהמסך רחב יותר אז נדמה לך שהוא עובר יותר מרחק חח הרגת אותי מצחוק עכשיו....
![]() |
# 9 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() זה לא אשליה, תנסה לשחק בסוני עם 19 אינץ' ותנסה לשחק עם 42 אינץ' תראה איפה יותר קל לשחק. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
בגלל שהמסך רחב המשחק לא מהיר יותר, אלא המגרש יותר גדול=>השחקנים יותר גדולים=>כל צעד הוא יותר גדול=>אשליה. למה אם תשחק במסך 100 אינצ' השחקנים ירוצו יותר מהר? תשובה: לא. דרך אגב, אומרים: "יותר לאט" ולא "פחות לאט", פחות לאט=יותר מהר(ואין כזה דבר פחות לאט..) |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|