|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
בעיה | too many connections
אז ככה כניראה עקב התחברות מרובה לPhpmyadmin שלי - התקבלה השגיאה הבאה אשר מונעת ממני להיכנס - וחסמה לי את כל מסדי הנתונים:
#1040 - Too many connections מדובר בשרת שהוא לא שלי (חברה מסויימת) ואני רק חשבון בשרת. האם אני יכול לסדר את הבעיה לבד? ונניח שלא - תוך כמה זמן הבעיה אמורה להסתדר? |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
זה לא קשור לזה שהתחברת ל PHPMYADMIN יותר מידי פעם
פשוט יש הגבלה בשרת למספר הפעמים שאפשר להתחבר ל MYSQL מדובר על מספר פעמים במקביל אם דבר כזה קרה לך - המלצה שלי תעבור חברה זה רק מראה על האיכות של החברה
# 3 |
חבר בקהילה
|
אני בחברה דיי מכובדת - ולא היה לנו איתם בעיות ובאמת שאני מרוצה.
רק ניתקלתי עכשיו בבעיה הזאת - איך אפשר לפתור אותה? ותוך כמה זמן היא תסתדר? |
![]() |
![]() |
# 4 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
והבעיה הזאת נובעת כמו שאמרתי מיותר מידי התחברויות לשרת MYSQL אחד וב CONFIG שלהם יש להם הגבלה אז : או שהם שמו יותר מידי אתרים על איחסון אחד או שמתכנת ממש גרוע (לא קשור אליך פשוט זה שרת שיתופי) עשה משהו שבמילים יפות פשוט מזיין את השרת. או שיכול להיות שפשוט נתקע להם ה MYSQL והוא לא מעודכן שאנשים אחרים יצאו ופשוט צריך לעשות לו ריסט כמה זמן זה ייקח ? פשוט תפנה לחברה... - כמה זמן שלוקח לטפל
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
תבקוד אם כל חיבור שאתה פותח לשרת שלך נסגר..
בכל קובץ.. אם כן הבעיה לא אצלך. תבקש מבעל השרת לאתר את אותו חשבון שמתחבר למסד מפר רב של פעמים בלי לסגור את החיבורים וישעה משהו בנידון.
# 6 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
גם אם לא סגרת אותו
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
פיי איזה חרטוטים...
בעל השרת קבע הגבלה של מספר חיבורים בו זמנית לX חיבורים. את ההגדרה ניתן למצוא בקובץ my.cnf זה נראה ככה בערך: max_connections=500 זה לא בגלל משהו שאתה עשית. יש 2 דרכים: 1. ריסט לmysql 2. העלאה של הגבלת החיבורים > אם נגיד שעכשיו יש 500 להעאלות ל750 (סתם דוגמא) |
![]() |
![]() |
# 8 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|