|
28-03-07, 22:51 | # 3 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
א. מותר, והחברה מפרסמת ברשת את הקצים של השרת בחינם.
ב. יש המון מדריכים לתקנת שרת ביתי של MU, לפי מדריכים אלו תוכל להתאים את השרת שלך. ג. שרת של 400 אנשים של MU שווה ל-3 שרתי משחק של CS 1.6 של 16 אנשים כל אחד. ד. לפי מה שמוצג למעלה אני מניח ששרת של MU של 400 שחקנים עולה בסביבות ה-250 שקלים. המשך יום נעים, שי. |
28-03-07, 23:20 | # 4 | |
אחראי פורום
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
מצטער על הגסות אבל כל כך הרבה בולשיט בהודעה אחת כבר הרבה זמן לא ראיתי... א. אסור, הרצת קבצי MU אסורה בהחלט! (מתנהל ויכוח בין אנשים רבים שטוענים כי גרסת 97 מותרת, גם אני טוען כך, אך עדיין לא קיבלתי תשובה ממשית מwebzen לגבי זה). ב. צודק, אבל אם הוא רוצה לגמור לו את השרת כשיש רק 200 מחוברים, בכיף...(מומלץ להשכיר מתחזק שמבין בנידון...תתפלאו אבל יש מתחזקים לשרתי MU שמייצבים את הקבצים הלא מאוזנים). ג. לגמרי לא, אם זה היה שווה ערך ל3 שרתי משחק של CS 1.6 של 16 איש, הייתי מריץ בכיף כמה . ד. אם כבר הייתי בונה על ה600 לחודש (שלא נדבר על זה שצריך WIN סרבר חוקי). בעל האשכול, לא ממליץ על זה...עד היום פנו אלי סביבות ה7 אנשים לגבי שרת MU...לאף אחד מהם לא היה תקציב של 600-700 בחודש, פרט לאחד שדגדג את ה400. המשך יום נעים ושבוע טוב.
|
|