|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
דומיין חדש שקניתי
קודם כול קניתי את הדומיין הזה
www.lazy.co.il מה אתם אומרים עליו? הוא שווה ? אפשר לעשות על הדומיין פורטל ועוד ודבר שני , איך אני מקשר אליו את האתר ... יענו שזה יפתח את האתר..
הכל על פייסבוק באתר אחד Last edited by offrira1; 10-04-07 at 15:45.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
עליך להגדיר את רשומות ה- DNS שברצונך לקשר עם הדומיין.
כברירת מחדל, מוזנות כתובות DNS המקושרות עם שרתי חברת LiveDns Ltd. כתובות ברירת המחדל הן: park1.livedns.co.il park2.livedns.co.il עליך להשאיר את עמודת ה Host Address ריקה. בכל עת, לאחר רישום הדומיין, תוכל לבצע כניסה לניהול הדומיין ולבצע שינוי ברשומות ה- DNS בקלות ובמהירות. הערה: במידה ואינך יודע כיצד למלא טופס זה,מומלץ מאוד להשאיר את פרטי ברירת המחדל. חובה להזין לפחות שתי רשומות DNS. שינוי רשומות ה DNS מתעדכן בעולם פעמיים ביום: שינויים שיבוצעו לפני השעה 12:00 בצהריים יעודכנו ב 13:00 אחר הצהריים. שינויים שיבוצעו לפני השעה 20:00 בלילה יעודכנו בעולם לאחר השעה 21:00. זה התמיכה שרשום למעלה , זאת אומרת שאת ה park1.livedns.co.il אני צריך לשנות לכתובת החדשה? ולחכות עד 9 בלילה שזה יתעדכן.?
# 8 |
חבר מתקדם
|
זה השרת שלי אני חושב..
ns1.sprint-serv.net ns2.sprint-serv.net אז איך אני אומר לשנות את זה.. השם משתמש שלי שם זה offrira1 נגיד... אז מה אני עושה? ככה? ns1.offrira1.sprint-serv.net וגם בשני ככה? נ.ב אחי הוספתי אותך... שתתחבר תדבר איתי
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
השרת שלך מספיק חכם כדי לסדר את זה, ברגע שתפנה את זה לDNS האלה זה כבר יעביר למשתמש שלך. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|