|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
בקשר לשרת משחק .. =]
טוב,
יש לי מחשב דיי נחמד ומהיר .. ואינטרנט 2.5 מגה .. אבל אני לא מבין למה אחרי 5-6 שחקנים הפינג עולה ל-900.... אני זקוק לעזרה קצת .. אני לא מבין בשרתי משחקים .. ![]() אשמח אם מישהו יעזור לי .. ויענה לי על הכל .. אני יודע שצריך 100MBIT אבל מזה?.. קצת מידע =] |
![]() |
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
|
רק לידע הכללי יש גם בחווה 100Mbit פרטי , ויש אף יותר, כמובן שהכול תלוי בתקציב.
בחווה אתה מקבל רק סימטרי, 100mbit העלאה ו100Mbit הורדה. ואצלך ברשת הביתית אתה מקבל 2.5M הורדה (במיקרה הטוב) ובערך 30K העלאה.. שרתי משחק זקוקים למהירות העלאה גבוהה במיוחד, מה שאין לך בבית . וכשאתה מגיע לגבול הפס רוחב שלך , אתה רואה את זה בפינגים של השחקנים. נ.ב : לרוב החברות של השרתי משחק יש להם חיבור 10-5Mbit פרטי , כך ש100Mbit אתה לא צריך ![]() תהנה אם השרת הביתי שלך יום נעים. Last edited by snirk; 04-05-07 at 20:12.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
בדיוק...
ההגבלה היא במהירות העלאה שבטח יש לך 128KBIT חלקי 8 = 16KBPS במקרה הטוב יש לך 256KBIT חלקי 8 = 32KBPS כל סלוט תופס כמות מסוימת של העלאה (לא יודע בדיוק כמה וזה תלוי גם באיזה משחק) ומתי שנכנסים יותר מ 5-6 שחקנים כנראה זה כבר עובר את רוחב הפס שיש לך ולכן אי אפשר לשחק נורמלי ויש פינגים בחווה מספיק אפילו כמו ש-snirk אמר 5-10MBIT אם זה סימטרי ואז יש לך לפחות 5MBIT העלאה שזה מצוין לשרתי משחק.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|