|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר על
|
תגידו איזה שירים אתם אוהבים?!
כל אחד רושם כמה שירים שהוא אוהב ואת הלהקה חחח
שלי smack that של akon lonely של akon מה שלכם?! |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
Offer Nissim
skAzi |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
יש מלא חח .. ביגלל שיש מיליון אני יגיד סיגנונות חח .. ראפ/היפהופ . רוק/מוזיקה שחורה . טראנס/האוס . =D
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
אני אך ורק מזרחית ודיכאון...
אין כמו זה!!! |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
ראפ/היפהופ \ מזרחית
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
Avril Lavinge הזמרת האהובה עלי (יש הופעה שלה בקיץ!!!!!)
Linkin Park סוסים. Dima Bilan שירים רוסיים. אלא באמת זמרים/זמרות טובים. אני לא פריק. אני לא מבין איך אפשר לאהוב דיכאון... מזרחית אני עוד מבין אבל דיכאון.. WTF? תסבירו לי מה טוב בדיכאון? |
![]() |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מטאל: Korn - Comming Undone (בתכלס אני שומע המון שירים...אבל זה הכי חזק לדעתי ! )
ראפ למיניהם טראנסים (VOID, ועוד כמה...אפילו סקאזי קצת ^_^) |
![]() |
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אההםם?
סקאזי , אינפקטד , VIOP , VISUAL SLIDE , ועוד הרבה אחרים אבל השיר הכי שווה זה של יובל המבולבעלל :P |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
אממ הרבה .. המון...
נביא גם את האומנים וגם את השירים שעולים לי עכשיו לראש: Talamasca - Imaginary Friend -Party Generation paranormal attack - Move Insane - אחד הטובים שלהם חברה ! - you and me - Walking in the sun - Paraskazi --- Skazi Vs Paranormal Attack - The Pill infected mushroom כל הטראקים שלה אחד אחד ! mattafix - Big city life Fort Minor - Believe Me Dirty South vs Evermore - Its Too Late David Guetta - The World Is Mine Despina Vandi - Come along now DANCEFLOOR SAINTS - TEN O'CLOCK POSTMA Marc Et Claude - Tremble Fort Minor - Where'd You Go Mika - Relax Take It Easy Good Charlotte להקה אחד הטובות !כל השירים שלהם גם ! Enur Feat Natasja - Calabria 2007 - חח שווה מצחיק ![]() דרך אגב אני לא חובב את סקאזי אבל אחד הטראקים הטובים שלו SKAZI VS DUVDEV - WORLD DESTRUCTION
# 10 |
חבר בקהילה
|
NY House , קצת Dark ו- Psy והרבה Club Trance.
דברים כמו Yahel, עופר ניסים, דודי שרון ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|