|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
מה אתם שומעים עכשיו?
מה נשמע?
סתם רציתי לדעת איזה שירים אתם שומעים עכשיו ומאיזה סוג. אז אני יתחיל: Sean Paul - Pick It Up And Drop It Akon - Don't Matter Akon feat. Ludacris Diddy Lil'Jon - Get Buck In Here Infected Mushroom - Becoming Insane אלה האהובים עלי כרגע... |כן| מה אתם שומעים? תנו את רשימת ההשמעה שלכם Last edited by Panda; 12-07-07 at 21:59.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
avril lavigne girlfriend
|
![]() |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
Paused =\
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
nickelback-savin me
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
בעע התכוונתי מה רשימת ההשמעה חחח...
|
![]() |
![]() |
# 6 |
אחראי פורום Off-Topic
|
אין רשימת השמעה, כרגע אני שומע שיר אחד בלבד:
Sean Paul - Pick It Up And Drop Itאחלה שיר!!
# 7 |
חבר על
|
מזרחית ודיכאון!
מי שיגיד איכס ממש אבל ממש אין לו טעם במוזיקה! מזרחית זאת המוזיקה שכל מזרח התיכון שומע אותה! |
![]() |
![]() |
# 8 | |
אחראי פורום Off-Topic
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
כל המזרח תיכון הם ערבים . אני מקווה שהבנת לבד.. מוזיקה מזרחית/דיכאון = מוזיקה ערבית . לא משנה אם זה שרים בעברית או בארמנית , זאת המוזיקה. מוזיקה יוונית למשל הכי אחרת ממוזיקה ערבית/מזרחית... והרבה הרבה הרבה יותר יפה לדעתי... הרבה לחנים של להיטים גדולים "מזרחיים" בארץ הם יוונים בכלל.. במיוחד יש הרבה של מושיק עפיה.. (בלי קשר לחלום מתוק).. סתם 3 דוגמאות: פיני חדד ונתי לוי - ילדה רעה מושיק עפיה - סך הכל נשיקה זוהר ארגוב - אלינור הלהיטים שהצליחו בגדול.. הם בכלל מוזיקה יוונית ולא מזרחית.. שירים יוונים במקור שעיברתו אותם... אין לי בעיה עם מוזיקה מזרחית.. אבל דיכאון זה באמת סתם.. כל אחד והטעם שלו.. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
My Chemical Romance הדיסק החדש, או יותר נכון, האלבום האחרון שלהם..(הוא לא ממש חדש..)
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|