|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
[מועצת הכבלים נכנעה] שידור המשחק שוב! בתשלום.
כמו שאני חשבתי, מועצת הכבלים התקפלה מן החלטה שלה וחזרה בה,
לכתבה המלאה בנושא אתם מוזמנים להיכנס ל- http://www.one.co.il/cat/articles/ar...id=96072&bz=45
# 2 |
מ.תיכנות
|
איזה פיצול אישיות :\
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
כבר נושא עשירי שפותחים על המשחק\מאבק הזה. מה הבעיה לתת תגובה באחד מהנושאים האחרים, אפילו אם היא תקפיץ את הנושא? אני מבטיח לך שאף אחד לא היה נותן לך אזהרה על זה.
בכל אופן, אני חייב לציין שאני מרוצה מההחלטה הזאת. נמאס שעל כל דבר במדינה הזאת עושים מאבק. צריך להתחיל להפסיק להיות מפונקים ולדעת לקבל דברים, במיוחד דברים כאלו קטנים ופעוטים.
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
2.אני לא מסכים איתך, צריך להילחם בשחיתות אם לא נילחם אנחנו נראה כפגועים (חלשים) וכאנשים שלא יכולים להשפיע והאנשים החזקים יראו את זה כחולשה וינצלו את זה וזאת לא תהיה הפעם האחרונה אז עלינו, לא לוותר ולהילחם על מה שמגיע לנו ומספיק לדרוש עוד ועוד ועוד כסף, יש כבר ערוץ בתשלום 5+ אני לא מבין בשביל מה צריך לפתוח עוד 2 ערוצים בתשלום!.
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ואחי, תהיה רציני, שחיתות? זה הדבר הכי טבעי בעולם שחברה מסחרית תרצה להרוויח יותר כסף.
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
שמע יש אנשים שאין ברשותם כסף בשביל לרכוש ולרכוש עוד ועוד ערוציים, למה שרק העשרים יהנו? לדעתי חובת המדינה לשמור על איזון כלשהו זה בלתי ניתפס שרק אלה שיכולים להרשות לעצמם יוכלו להנות!.
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ברור שהחברה תרצה להרוויח עלינו ואם הם היו מרוויחים יותר מלשדר את המשחק בחינם אז הם היו משדרים בחינם דבר שני תמיד אבל תמיד יש את הבעיות של אנשים שלא יקנו כי אין להם ויש את אלה שיקנו ולא איכפת להם אם רוצים לפגוע בחברה צריך לעשות מאבק שאף אחד לא יזמין ככה לא רק שהם לא ירוויחו הם יפסידו אבל זה בחיים לא יקרה תמיד יש את אלה שידפקו.. בקיצור אין מה לעשות
![]() |
# 8 | |
חבר על
|
ציטוט:
מה שאומרים זה מה שיהיה גם אם זה לא נוח לציבור |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
הגיוני.. זה לא זול לשדר כזה משחק.. מי שרוצה לראות את זה או שיטוס לחו"ל או שישלם בבית...
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
אבל LIVE5+ ב HOT
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|