הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > עיצוב גראפי, תכנות על כל שפותיו וקידום ושיווק אתרים > עיצוב וגראפיקה

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 04-08-07, 11:24   # 1
SababaTheBest
מתאורר / יצא בחוץ

SababaTheBest's Avatar

מיני פרופיל

SababaTheBest לא מחובר  

[עיצוב] לוגו , סגנון חדש

זה סגנון נפוץ מאוד בחו"ל אבל עשיתי לו כמה שיפורים טובים, http://files.rar.co.il/1186219252.jpg
רשום שם C4YOU אין רעיון ללוגו אוליי Call4You או Company4You.. לא יודע חח בכל מקרה אשמח לביקורת בונה על הלוגו , ועל הסגנון.. אני לא עובד עם הסגנון הזה הרבה.
  Reply With Quote
ישן 04-08-07, 11:33   # 2
sheeze
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

sheeze לא מחובר  

אני הייתי אומר בכלל שזה G4 ולא C4. בכל אופן, זה לא לוגו מעניין. כמו שאמרת בעצמך, אין נושא מאחוריו אז למה לעשות אותו?
ואני מאד אשמח אם תפנה אותי לאתרים מחו"ל שמשתמשים בסגנון הזה.
ישן 04-08-07, 11:52   # 3
Shart
הוסטסניון

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל Shart

Shart לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי sheeze צפה בהודעה
אני הייתי אומר בכלל שזה G4 ולא C4. בכל אופן, זה לא לוגו מעניין. כמו שאמרת בעצמך, אין נושא מאחוריו אז למה לעשות אותו?
ואני מאד אשמח אם תפנה אותי לאתרים מחו"ל שמשתמשים בסגנון הזה.
מסכים,
אשמח אם תשלח לי כמה לינקים בפרטי,תודה.
  Reply With Quote
ישן 04-08-07, 12:05   # 4
TVDesign
מתאורר / יצא בחוץ

מיני פרופיל

TVDesign לא מחובר  

אני לא חושב שצריך לבדוק איזה סגנון יש בחו"ל ולא צריך לבדוק אותו בגלל מה שהוא אומר..
כמו שאמרו זה נראה כמו G ולא C..
זה יהיה יותר יפה בסגנון אפור שחור..יותר מקצועי..סך הכל יפה
  Reply With Quote
ישן 04-08-07, 12:08   # 5
SagroN
חבר וותיק

מיני פרופיל

SagroN לא מחובר  

נחמד מאוד, מחזק מה שנאמר.
ישן 04-08-07, 12:11   # 6
SababaTheBest
מתאורר / יצא בחוץ

SababaTheBest's Avatar

מיני פרופיל

SababaTheBest לא מחובר  

לביקורת של שזי :
קודם כל יכול להיות שזה נראה לך G אבל זה פשוט הC צמודה ל4 שנית, נכון אין נושא מאחוריו אבל עשיתי אותו בשביל להשתפר ולא לחשוב תצמי מעצב 4 שנים שלא צריך לעשות כלום רק לחכות ללקוחות..
אני מעצב מתי שבא לי איך שבא לי ואף אחד לא ישאל אותי "למה עשית אותו..?"
כל TempleteMonster.com שזה אתר מפורסם מאוד של עיצוב מלא בעיצובים כאלה לוגואים וכד'..
קח לדוגמא את FinerDesign.com שזה גם חברה מפורסמת וחזקה מאוד, הרבה מאוד מהעיצובים שלה משולבים עם העיגולים האלה אם זה בלוגואים, סמלים ללינקים וכד'.
העיגול הזה הוא גם מין ICON , סמל , אני לא יודע איך להגדיר לך את זה.
iconarchive.com מכיר? תעיף מבט על האייקונים, הרבה מאוד אייקונים הם בסגנון הזה.. אם לא שמת לב, זה סגנון מאוד מאוד נפוץ.. ואם ניסית ל"עקוץ" אותי במשפט "אשמח מאוד אם תפנה אותי לאתרים בחו"ל שמשתמשים בסגנון הזה." אז לא הצלחת. פעם הבאה תחשוב טוב לפני כל "ביקורת"

קח אתר למשל שמשתמש בסגנון בלוגו שלו : hosting.com

עריכה:
http://files.rar.co.il/1186222354.jpg
שיפור לאפור..

Last edited by SababaTheBest; 04-08-07 at 12:14..
  Reply With Quote
ישן 04-08-07, 12:39   # 7
sheeze
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

sheeze לא מחובר  

לא מצאתי באף אחד מהאתרים שהבאת משהו בסגנון של הלוגו שהכנת (ואני לא מתכוון לחפור בכל המליון עיצובים של TM), במיוחד לא hotsing.com, מה הוא קשור בכלל? זה סמל של כדוה"א...
תאמין לי שאני מכיר יותר טוב ממך את השוק בחו"ל, אני עובד בו כבר הרבה מאד זמן כדי להגיד שהלוגו שלך לא בסגנון הזה. לכתוב "בסגנון חו"ל" זאת סתם דרך מטומטמת להסביר למה עשית את הסגנון הזה ואולי לנסות להשיג "יוקרה" בכך. בכל אופן, אנשים לא אוכלים את זה. וסתם לידע כללי, עיצובים "בסגנון TM" הם לא סגנון חו"ל, כל העיצובים שם הם "overly designed", מעטים מאד האנשים שירימו אתר רציני על עיצוב מ-TM.
ומה הקשר לחכות ללקוחות? ברור שעדיף להתאמן. אבל עדיף להתאמן חכם. מה שעשית זה כמו ללכת לשחק כדורסל ולהגיד שאתה מתאמן בטניס. תבחר נושא, תחשוב על קונספט ותכין לוגו. שירבוטים למינהם לא יעזרו לך להשתפר, מבטיח לך.
ישן 04-08-07, 12:56   # 8
SababaTheBest
מתאורר / יצא בחוץ

SababaTheBest's Avatar

מיני פרופיל

SababaTheBest לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי sheeze צפה בהודעה
לא מצאתי באף אחד מהאתרים שהבאת משהו בסגנון של הלוגו שהכנת (ואני לא מתכוון לחפור בכל המליון עיצובים של TM), במיוחד לא hotsing.com, מה הוא קשור בכלל? זה סמל של כדוה"א...
תאמין לי שאני מכיר יותר טוב ממך את השוק בחו"ל, אני עובד בו כבר הרבה מאד זמן כדי להגיד שהלוגו שלך לא בסגנון הזה. לכתוב "בסגנון חו"ל" זאת סתם דרך מטומטמת להסביר למה עשית את הסגנון הזה ואולי לנסות להשיג "יוקרה" בכך. בכל אופן, אנשים לא אוכלים את זה. וסתם לידע כללי, עיצובים "בסגנון TM" הם לא סגנון חו"ל, כל העיצובים שם הם "overly designed", מעטים מאד האנשים שירימו אתר רציני על עיצוב מ-TM.
ומה הקשר לחכות ללקוחות? ברור שעדיף להתאמן. אבל עדיף להתאמן חכם. מה שעשית זה כמו ללכת לשחק כדורסל ולהגיד שאתה מתאמן בטניס. תבחר נושא, תחשוב על קונספט ותכין לוגו. שירבוטים למינהם לא יעזרו לך להשתפר, מבטיח לך.
תודה רבה על הביקורת אבל אני לא מאמין שאתה עובד עם אתרים מחו"ל הרבה זמן אתה לא נראה לי מעצב ולא נראה לי מתכנת על רמה להגיע להצלחה בשוק בחו"ל... אני מבין שאתה מנסה לריב איתי אך אני אנסה כמה שיותר לקחת את ה"ביקורת" שלך בקלילות, יכול להיות שאין הרבה מהסגנון הזה ויכול להיות שאין בכלל, ואני לא חושב שחו"ל זה יוקרה אני חושב שזה סגנונות שונים לגמרי ממה שיש לנו , להפך, הסגנון הישראלי הרבה יותר איכותי ואחיד [שזה לא תמיד טוב].

אתה נראה לי סתם ילד בן 14 שחש איש עסקים.. תפסיק כבר עם השטויות האלה רק לריב ולריב אני יודע שזה מההורמונים של גיל ההתבגרות אבל תריב עם אחותך לא איתי...
  Reply With Quote
ישן 04-08-07, 13:01   # 9
sheeze
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

sheeze לא מחובר  

תודה, עשית לי את היום עם התגובה הזאת, מזמן לא צחקתי ככה.

לריב איתך? מי מכיר אותך בכלל, לא יודע אפילו איך קוראים לך.
אתה אפילו לא מכיר את השוק בחו"ל, אתה לא יודע מה רץ שם ומה הולך שם אז אל תדבר סתם. הסיבה שאני עובד מול לקוחות מחו"ל היא בדיוק הסיבה שבאה לידי ביטוי בתגובה שלך, הישראליות, רק לקלל ולא לדעת לקבל.

ושיהיה לך יום טוב, לא תגיע רחוק עם הגישה הזאת.

Last edited by sheeze; 04-08-07 at 13:03..
  Reply With Quote
ישן 04-08-07, 13:05   # 10
SababaTheBest
מתאורר / יצא בחוץ

SababaTheBest's Avatar

מיני פרופיל

SababaTheBest לא מחובר  

אשמח לחזור לנושא אם זה לא מפריע לך , זאת לא שיחה בMSN שאתה צריך להגיד לי יום טוב וכאלה.. פשוט ביקשתי ביקורת ואתה הגזמת.. השם שלי רשום בחתימה.
ואתה עדיין מגזים - אם אפשר אל תגיב בנושא זה יותר במידה ואתה לא רוצה לתת ביקורת על הלוגו..
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום