|
![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש אחסון - דחוף!
היי חברה'
מי יוכל להציע לי חבילה טובה במחיר סביר לאתר עם הפצת עיתון חדשות במיילים למשתמשים רשומים (ממוצע 1500 לשעה). דרישות מינימום: שרת לא ב-SAFE MODE נפח 250 MB תעבורה 30 GB DIRECT ADMIN CRON JOBS PHP4.4.4 או יותר 10 מסדי MYSQL 10 דומיינים בחשבון 15 תיבות דואר יתכן שיהיה צורך בהתקנת SSL - למארח צריך להיות ידע ונסיון בתחום. IP פרטי מוגדר עם PTR (צמוד לדומיין) עדיפות למקבלי תשלומים דרך האינטרנט: PAYPAL, פייקרד, כרטיסי אשראי. האתר שלי קיים 3 שנים, אני מחפש מארח טוב עם שירות לקוחות מקצועי וזמין לתקופה ארוכת תווך. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אהלן , bigdealer,
חברת Scan.co.il תשמח לספק לך את השירות המבוקש במחיר של 25 ש"ח לחודש. 250 ש"ח לשנה + דומיין עולמי מתנה. פרטים ליצירת קשר: לירן- 0525787708 sales@scan.co.il ICQ 70484914 -------- דניס - 0524232683 support@scan.co.il ICQ 1500861 כי אצלינו שירות זה מעל הכל! אתר הבית http://Scan.co.il
# 3 |
אחראי פורום
|
הי,
אשמח לקבל לינק בפרטי לאתר על מנת לערוך כמה בדיקות משלי ולאחר מכן להציע לך את הצעתינו.
# 4 |
מנהל ראשי
|
שלום bigdealer,
כיצד ניתן ליצור עמך קשר טלפוני? לחלופין ניתן ליצור עימנו קשר בטלפון: 1599-55-99-77 המשך יום נעים, דניאל. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|