|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
[התייעצות] רכישת Adobe C3 Design Pack
שלום לכל קהל הוסטס,
בזמן האחרון אני חושב על פיתוח הידע האישי שלי כמעצב ועל ההתקדמות שברצוני לבצע... לאחרונה יצא לי לחשוב על פרוייקט שמזה כבר הרבה זמן אני בעניין לפתוח אותו, כחלק מהפרוייקט הנני צריך להרחיב את הידע שלי לתוכנות נוספות ולהתמצאות קצת יותר בשטח. בנוסף לכך אנחנו בשנה חדשה, צריך לעלות מתישהו עם תיק חדש, ומה יותר טוב מלעלות עם ידע נוסף בתחום ואיך לומר, "להפגיז" יותר. בעקבות נסיבות אילו חשבתי לרכוש את חבילת Adobe C3 Design Pack ![]() חבילה זו כוללת: Adobe InDesign® CS3 Photoshop® CS3 Extended Illustrator® CS3 Flash® CS3 Professional Dreamweaver® CS3 Acrobat® 8 Professional Bridge CS3 Version Cue® CS3 Device Central CS3 עלות החבילה: כ- 1799$ ככל הנראה את החבילה אני עומד לרכוש באמצעות כ.א מחר בערב-מחרותיים באמעות הורדה לאחר תשלום מאתר Adobe.com למי שמעוניין במידע נוסף על החבילה: http://www.adobe.com/products/creativesuite/design מה אתם אומרים? ![]()
# 2 |
кто ты?
|
![]() בהצלחה... |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
בהצלחה
![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
CEO at Foxfort Ltd
|
וואו זה ממש מעשה קודש בהנחה ש 95% מהקהילה הישראלית היו מורידים את זה בחינם.
כל הכבוד. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
האמת שגם אני חשבתי באיזשהו שלב לרכוש את התוכנה , אבל לא כרגע
לדעתי זאת החלטה טובה , כי אחרי הכל כל מה שאתה עושה זה בזכות התוכנה ככה שזה נשמע לי מצויין..בקשר לכל החבילה שאתה לוקח לי היא נראת עמוסה בדברים שלא בטוח שאתה צריך , אבל אם יש לך מספיק כסף ואתה באמת רוצה את הכל , כל הכבוד ובהצלחה (: |
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
זה לא קטע של צריך צריך,
צריך לצרכי למידה - הרחבת התחום ואני רוצה לדעת photoshop indesign illustrator flash זאת החבילה היחידה שכוללת את ארבעתם.
# 7 |
חבר וותיק
|
דעתי בנושא הפריטיות וכל מה שקשור בזה היא שכל עוד אתה עובד כפרילנסר- זה בסדר לדעתי להוריד את התוכנה אבל אם זה חברה רצינית שעובדת עם חברות גדולות\בינוניות - ההשקעה שווה.
בחרת תוכנות מצויינות ללמידה, מה שכן- אתה צריך המון כוח רצון על מנת להעמיק וללמוד כל תוכנה על כל הפונקציות שלה. אם יש לך זמן- לך על זה! אני רואה שאתה בן 17, זה יהיה לך דיי לחוץ עם הלימודים, לא? |
![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
אני מקווה להסתדר עם ה 25שעות שבועיות ולמידה,
כמובן שאני אתחיל מתוכנה אחת ולא אקפוץ, אשמח לדעת על מה אתם ממליצים בתור התחלה, כרגע יש לי ידע רחב בפוטושופ... חשבתי לכיוון האילסטרטור או הפלאש?
# 9 |
חבר וותיק
|
לפי מה שהבנתי האילוסטרטור די דומה לפוטושופ ככה שכדאי לך לדעתי להתחיל בו , ורק אחרכך לעבור לתחום הפלאש אבל זאת רק דעה אישית שלי..בהצלחה !
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
ניר,
כל עוד אתה לא פותח משרד, או יוצא החוצה בענק, אין לך מה לפחד, תוריד ותלמד. סכום כזה הוא רציני, ואין טעם לרכוש אותו, אלא אם אתה באמת מתכוון לפתוח משרד ולצאת לאור. אני פתחתי משרד ועד לפני זה הייתי עובד מהבית. רכשתי את חבילת התוכנות adobe creative suite 2 me ואני באמת משתמש בתוכנות שיש שם. השאלה, בשביל מה אתה רוכש, בשביל ללמוד, או בשביל לעסוק. אם תקנה ולא תעסוק, אז חבל על הכסף, אבל אם תוריד ואז תעסוק, אז תוכל באמת לקנות .
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|