|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
מחפש קידום אתרים בתשלום!
שלום אני מחפש קידום למילים
"הורדות סרטים" אני מופיע כבר העמוד הראשון אחד לפני האחרון אני רוצה להיות במקום הראשון או השני כמה דבר כזה יעלה לי להגיע למקום הראשון וכמה למקום השני?
# 2 |
הוסטסניון
|
בין 500 ל1500 ש"ח מחיר חד פעמי.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
בן אדם שאומר לך "מחיר חד פעמי" לגבי קידום אתרים, ישר תחפש מישהו אחר.
הסיבה: אין כזה דבר קידום חד פעמי. זה לא רציני. אתה תוכל להיות במקום הראשון ואז אחרי שבועיים לרדת.. לפני שאתה הופך להיות לקוח בכל חברה רצינית, צריכים להסביר לך שקידום חד פעמי הוא לא ממש יעיל, אתה יכול לשרוד במקום הזה מקסימום כמה שבועות (יכול להגיע לחודשים במקרים מסויימים), וכשמתחילים לרדת שוב, צריך פיקוח (כלומר להתחיל תהליך החזרה). חוץ מזה, אל תיהיה כל כך פזיז כשאתה בוחר לך מילים שאתה רוצה לקדם. תן למקדם אתרים שלך להגיד לך מה יותר סביר שיחפשו, מה יכניס לך יותר קהל. כמובן את כל זה הוא צריך ללמוד בעצמו(הוא\היא- כלומר המקדם שבחחרת). עוד טיפ קטן לפני שאתה בוחר לך מקדם אתרים. אם המקדם לא שואל אותך שאלות לגבי האתר ולא מסביר לך שצריך לבדוק כמה דברים לפני שמתחילים פרוייקט כמו למשל: ללמוד את הנושא, לראות אתרים מתחרים ולחקור- אז הוא מאוד מאוד לא רציני (כלומר לא שווה לשלם לאחד כזה). עוד דבר: מקדמים לא יכולים להבטיח לך כלום! (הראשון שיגיד לך שהוא בבטחון יעלה אותך למקום הראשון- תברח ממנו כל עוד אתה יכול). הסיבה: אף מקדם אתרים לא שולט בגוגל ולרובם אין קשרים אם גוגל ולא פרוטקציות (יכול להיות שלאחד במקרה יש ואני לא יודע ולכן אני לא אומר "כולם"). במה מקדמים עוזרים? הם מבינים כיצד המנוע עובד, מה השרתים ישר מחפשים בעמוד והם מומחים למה שנקרא "seo", זה אמור לעזור אבל זה לא מבטיח את התוצאות. לקחת מקדם זה קצת כמו לקחת חוקר פרטי- משלמים לו על העבודה ואז או שהוא מוצא את התוצאות או שלא, אם כן אז יש הוספה מוסכמת בדר"כ ואם לא, אז פשוט לא ואין מה לעשות נגד זה. בהצלחה לך, ותשדל מאוד לא ליפול בפח של "מקדמים" שלא יודעים בעצם הרבה, כי יש המון כאלה.. אגב הדבר הראשון שתשאל מקדם זה: "האם יש לך תיק עבודות\ פרוייקטים שאפשר לראות"...כל פרויקט עם תוצאות מרשימות מראה על מקדם טוב. כמובן אם התוצאות שהוא מראה לך זה מקום ראשון בביטוי "סבתא נפלה בנתניה"- זה לא כל כך מרשים אפילו שזה מקום ראשון... ----אגב אני מציע למנהלים פה לכתוב את כל זה במדריך מסודר. זה יכול לעזור לכל מי שמחפש מקדם אתרים טוב.---- לגבי זה: הם אכן אתר גדול, זה לא אומר שמקדם מוכשר לא יכול להתגבר על זה ולהגיע למקום יותר גבוה בגוגל (מה שאגב לא מבטיח שהאתר יהיה ישר יותר גדול מlala לדוגמה). וטיפ אחרון חביב: לא תמיד הפתרון הכי טוב לפרסום, זה קידום בגוגל. במקרה של הורדות באינטרנט, אני הייתי אומר שיש אפילו פתרונות טובים יותר (אף על פי שזה תמיד מועיל ותמיד כדאי אם יש תקציב גדול)..אבל אם התקציב מוגבל, הייתי ממליץ לבדוק לפני מה הכי עדיף, ויש מספיק שיטות לבדוק- אבל זה כבר לא לאשכול הזה..במקרים מסויימים המחירים של קידום אתר יכולים להגיע ל-10,000 דולר והרבה הרבה יותר, תלוי כמובן בגודל הפרויקט, כמובן אם מבקשים קידום במילים ממש ממש מבוקשות המחיר עולה פלאים..(אני לא אומר שזה המקרה ואני לא משכנע אותך שקידום זה לא טוב, אני עצמי מקדם אתרים וזה הדבר האחרון שאני רוצה לעשות).. בכל אופן באמת צריך לחשוב טוב לפני שהולכים על דבר כזה.. Last edited by talyigal; 07-10-07 at 22:25.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
500 שקל זה עדין יקר לקפיצה ב6 מקומות לא?
ועוד והאתר קיים מ 2004
# 5 |
Winner
|
lala שולטת בשוק ההורדות חח לא תצליח לעקוף אותם
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
מקום ראושן זה להלה אבל מקום שני הוא ריאלי אתר לא מוכר(לי) לא נראה טוב(בשבילי) וגם באקספלורר הוא לא נראה טוב..
|
![]() |
![]() |
# 7 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
500-1500 חד פעמי? איך הגעת לזה תאי?
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
הורדות סרטים זה ביטוי שקל מאוד לקדם בו, תדאג להכניס לאתרים 5-6 קישורים איכותיים עם הביטוי הזה ואתה תתקדם יופי, אנשים פה עפו עם עצמם , 1500 שקל חד פעמי, מי ישמע מייקרוסופט מקדמים אותך..
|
![]() |
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
צור איתי קשר.. באימייל - tomer5858@gmail.com תן לי את כל הפרטים תקבל קידום
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|