|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
זהו, נכנס חוק החברות
מה זה אומר?
אם מדובר בעוסק אחר מכם, אנא צרפו דף פירמה של אותו עסק שבו נכתב שהעסק מודע להוצאת החשבוניות בעסקים הקשורים לשרתי המשחק. בהצלחה לכולם |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
![]() |
# 3 | |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
ציטוט:
המועד החדש לא כולל את פורום "שרתי משחק". התשובה לשאלה "למה לא?" היא כי בני מוכן לחוק החברות מאשר שהצעות איחסון וכו' לא (ממה שהבנתי בדיון של בני ואלון). בכול מקרה, אני ניסיתי לספק את התשובה המהירה ביותר, אני ממליץ לחכות לבני שירחיב או יתקן אותי בנושא. אלי. ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
צודק במאה אחוז. מספר החברות שמספקות שרתי משחק הוא מצומצם מאד, ולכן אין בעיה להחיל את החוק בפורום הזה באופן ידני. זה כמובן אלא אם לבעלהבית יהיו התנגדויות ![]() בני |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ולמען האמת, גם הוא לא המציא את החוק הזה אלא הכנסת (בעקיפין). אז מה אתה בא אלי בטענות? |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
כל אחד שיגיב פה עוד פעם אחת ככה אני מבטיח שתהיה לו אזהרה ואף השעיה מהמערכת!!! ראו הוזהרתם... ולנושא, בני יש טעות בידיך, דניאל וצוות הוסטס הקודם הגו יותר נכון את הרעיון ופשוט אלון המשיך ויישם אותו בפורום... בני פנה אליי בפרטי או בתוכנת מסרים אישית (יש באשכול קשר בפורום מנהלים כתובות שלי) ואני אסביר לך כמה דברים על פונקציות ההאזהרה של המערכת... אתה לא יכול לתת לאנשים להתייחס אלייך ככה, בושה וחירפה שאתם משתמשים בלא חוקי ועוד מאשימים את בני שיוצא נגדיכם, תתביישו לכם! |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
לא משנה מי המציא תחוק הזה,זה חוק מעצבן. |
|
![]() |
![]() |