|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
![]() היי שלום לכולם וצהריים טובים ,
קרה מקרה ואני פשוט לא יכול להשתמש בשם כלשהו לשם חברה אני לא יגיד את השם . עכשיו אני מחפש שם לחברת שרתים (יותר שרתי משחק אבל גם איחסונים ) שיהיה משהו יפה וקליט ונחמד ואם למישהו יש גם איזה סלוגן חמוד אשמח . הערה : בבקשה ממכם לא שמות כמו CoolServ או YayServ או ש GameServ משהו רציני יותר ושמתאים בול לחברת שרתי משחק אבל זה גם לאיחסונים אשמח להצעות תודה. ~~~הודעות כמו : Bamba Ve Homos" או "אין לי" או "תחפש במקום אחר" לא יתקבלו . ~~~ |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
"~~~הודעות כמו : Bamba Ve Homos" או "אין לי" או "תחפש במקום אחר" לא יתקבלו . ~~~"
פה זה פורום הוסטס... אין תגובות כאלה -_- בקשר לבקשה שלך - לא רציני איך שאתה מבקש, אנחנו לא צריכים לחשוב בשבילך על שם, אנחנו יכולים להגיד לך אם השם שבחרת הוא טוב, בכל מקרה, אני בנימה האישית לא הולך לשבור תראש בלעזור לך למצוא שם. מה שכן - אם תרצה לקנות דומיין טוב (לא ממני הוא שלי אבל עוד מעט נגמרת התקופה) שהיה של חברה עם שם גדול בגיימינג של ה1.6. HLGaming.co.il שאם תחשוב קצת תראה שלשם יש 2 משמעויות: גם HighLeverGaming וגם משחקי HL יענו 1.6. בהצלחה
חבר בקהילה
|
ציטוט:
יש עוד כמה שאולי יש להם איזה שם בראש ? שיכולים לתת? |
|
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
וHL זה לא 1.6 HL זה HALF LIFE 1.6 זה גירסא =\ והגירסא של CS בכלל.. אולי גם לHL יש כזאת גירסא במשחק כלשהו לא יודע והדומיין תפוס... אממ hostgame.co.il hostg.co.il gamehosting.co.il gameh.co.il topgame.co.il hostAg.co.il - host a game סתם רעיונות שחיפשתי עכשיו... לא מקוריים במיוחד..
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תודה תודה . והחלטתי על שם CatchGame.Biz אפשר לנעול |
|
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
נעול וקיבלת אזהרה.
1. נאסר בפעם ה 200 לפתוח אשכולים בסיגנון "תציעו לי שמות לחברות". 2. נושא האשכול "[בקשה] פרטים באשכול"? מה אתה רציני...? שנן את החוקים של הפורום מחדש. יום מעולה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|