|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
![]() שלום לכולכם,
לאחר עבודה רבה על מערכת האתר, אני רוצה להציג בפניכם את FlashGamers - משחקי פלאש ודפדפן. www.flashgamers.co.il ניתן להיכנס בנוסף דרך www.flashgamers.us , www.bigamers.net , www.BiGames.us. האתר בעל מאגר ענק של משחקי פלאש מכול הסוגים, מתעדכן יום יום , בנוסף מידי מתווספים למאגר מינימום עוד 20 משחקים שונים. כך שמאגר המשחקים רק ילך ויגדל. אשמח לשמוע תגובות, הערות וכו'. www.flashgamers.co.il תודה מראש לכולם. Last edited by snirk; 06-02-08 at 14:49.. |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
יפה מאוד , מעולה לדעתי שקנית כמה דומיינים - זה מראה על מקצועיות..
אך רק תשנה את צבע הרקע של הלוגו כדי שיהיה באותו צבע של רקע האתר.. לדעתי היה מתאים גם אם היית עושה את הלוגו + כפתורים שבאתר בפלאש - כי זה אתר של משחקי פלאש.. |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
כל הדומיינים ארוכים, עיצוב זוועה שממש לא מתאים וניראה מצועצע מאוד.
אני לא ממש מוצא נקודת אור באתר על פני אתרים אחרים שמושקעים הרבה יותר. יום טוב. |
![]() |
# 4 |
Winner
|
התוכן של כל האתרים משוכפל .. גוגל לא אוהב אתרים כאלה , תפנה את כל הדומיינים לדומיין אחד או שתעשה תוכן שונה בכל דומיין .
בהצלחה |
![]() |
# 5 | ||
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
דומיינים ארוכים?, יש לי הרגשה שאני לא אמור להתיחס בכלל לביקורת שלך משום מה היא ניראת לא אמיתית במיוחד. ציטוט:
כול הדומיינים מפנים לאתר אחד ויחיד. אני לא אפתח עכשיו 4 אתרים חדשים ושונים. וגוגל לא יודע שיש לי כמה דומיינים לאתר, ככה שזה לא יזיק. Last edited by snirk; 06-02-08 at 21:41.. |
||
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
אתר ממש נחמד !
מבחר של דומיינים יש לך אה?!יפה מאוד! |
![]() |
# 7 | |
Winner
|
ציטוט:
תפנה את כל הדומיינים לאתר אחד ואז לא יהיו בעיות . |
|
![]() |
# 9 |
Winner
|
גוגל מתייחס לזה כתוכן משוכפל .
|
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
האתר ניראה טוב, הרבה משחקים, הרבה קטגוריות , שם קצת ארוך אנשים יתעצלו לרשום אותו בשביל לשחק..לא כולם שומרים במועדפים אתה יודע...
אני הייתי קונה לאתר דומיין מקוצר, אולי ראשי תיבות או משהו של השם עצמו.. בגדול האתר ניראה טוב אין סיבה שלא יצליח קצת פרסום והוא גם יצליח שיהיה בהצלחה! |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|