|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
sql injenctions
היי.
מהם בעצם הinjenctions? איך נמנעים מהם? ממה עוד עלי להזהר? אשמח לעזרה, עליי להגיש פרויקט שכרגע לא מאובטח בעוד יומים. תודה רבה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
אממ זה קל.
תראה , יש לך אתר אוקיי? באתר את רוצה להציג משתמש כלשהו הכתובת נראית ככה : www.link.com/index.php?id=1 גורם זדוני יכול להוסיף id=1' OR 1=1 מה שבעצם ימשוך את כל המשתמשים מהמערכת כי הרי 1 = 1 נכון לגבי כל המשתמשים שבמסד. יש MYSQL_ESCAPE_STRING וכל מיני פונקציות בסגנון. |
![]() |
![]() |
# 4 |
Winner
|
# 5 |
חבר בקהילה
|
בגדול, בהנחה שאתה מפתח ב- PHP,
כל מה שאתה צריך לעשות זה לדאוג שכל קלט שמגיע מהמשתמש (POST, GET, COOKIE) ונכנס לשאילתת ה- SQL, עובר סינון של הפונקציה mysql_real_escape_string. בנוסף, אתה צריך לוודא שכל קלט שאמור להיות מספרי בלבד, עובר סינון של הפונקציה intval. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
מה לגבי.... גניבת סשינים ? שינוי ערך של משתנים באמצעות הדפדפן ? גניבת סיסמאות באמצעות IFRAMES לאתר שלך ? שליחת העתקים של אימיילם \ הצפה של אימיליים באמצעות הזרקה לטפסי יצירת קשר ? שינוי קבצי בקשה לקבצי אינקלוד על מנת להשיג קבצי מערכת ? ולהמשיך עוד קצת יותר בצד לקוח... גניבת קוקיז - גניבת זהויות ? גניבת מידע רגיש של JSON באמצעות IFRAME אחר ובכך , השגת מידע חשוב (ככה לדוגמא פרצו לגוגל והשיגו את כל רשימת אנשי הקשר מה GMAIL של בן אדם...) וזה לא נגמר... כי יש עוד הרבה כל מקום שנכנס בו קלט של משתמש צריך לעבור וידוי, לא רק שאילתות.
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ז"א אם הוא מחובר לאתר ספציפי, הוא לא יוצג ככזה.
![]() |
# 8 |
אחראי פורום
|
SQL Injections
הזרקות SQL. אני אתן דוגמא. יש לך דף התחברות, שמקבל מידע מטופס, ועושה את השאילתה הבאה. PHP קוד:
בשם המשתמש, הוא יכניס admin, ובסיסמה, הוא יכניס ' OR 1 = '1 מה יצא? PHP קוד:
הדרך הנוחה ביותר להגן מפני זה, על כל מה שאתה מקבל, אתה עושה mysql_real_escape_string. בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
אני משתמש בשאילתת SELECT בלבד...
מישהו יכול בבקשה לתת לי תאכלס שורת קוד דוגמא שתגן על ה-SELECT ? (ע"פ ערך שנמצא ב-get, זה השימוש). תודה רבה, אני פשוט ממש ממהר ולא כל כך הבנתי את התשבות הנכתבו למעלה. |
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
PHP קוד:
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|