|
![]() |
# 1 |
חבר על
|
מדינת ישראל - בושה וחרפה
אני לא יודע מי מפה יודע ומי לא..
אבל אתמול נהרג סטודנט מירי קסאמים, בעוד הוא שהה במכללת ספיר בשדרות, קסאם פגע בבי"ח ברזילי ועוד. ואני קם היום בבוקר, מה אני רואה בכותרות העיתון?! הצעת החוק המטופשת הזאתי לצנזורה, ובקטן למעלה "סטודנט נהרג מירי קסאמים וכו' וכו'". כבר 7 שנים שיורים על שדרות קסאמים והח"כים המטומטמים (סליחה על הביטוי) שלנו רק יושבים שמה בכנסת עם היד בביצים ומכריזים הכרזות ומציעים הצעות וכמובן הרי שמה שהילדים יראו חשוב יותר ממצוקה של אלפי אנשים בשדרות והסביבה, הייתי עוד מבין אם היה איזשהו ביסוס על ההצעת חוק הזאתי, אבל אין בה כל תועלת, הרי אם אני וכל אחד פה ירצה לראות פורנו וכו' הוא יוכל לעשות זאת כאוות נפשו, לעומת זאת מציבים אותנו בשורה עם סוריה, איראן, קוריאה הצפונית וסין - שחוסמים גישה לאתרי פורנו ואתרים שנוגדים את השילטון - האם זה מה שאנחנו רוצים? הרי מאופיינו כישראלים, הרי כל מי שרוצה לראות פורנו יצטרך לבקש זאת מהספקית ושהיא תאפשר לו - אין זו 'רשימה שחורה' ? רשימה שבעצם אחר כך יצביעו על מי שיש לו גישה לאתרי פורנו ולמי שאין? זה לא ביזיון? הרי רוב חברות האינטרנט מציעות בחינם או בתוספת סמלית של כמה שקלים חסימה של כל אתרי הפורנו - להורים שרוצים לחסום את האתרים מילדיהם. אין זו ארץ חופשית? דמוקרטית? שאני יעשה מה שאני רוצה כמובן בכפוף לחוק (שרוצה לחסום זאת ממני) הרי מי החליט שפורנו זה מגיל 18 ומעלה? לדעתי זאתי נקודה מאוד גדולה למחשבה... ויש פה לדעתי לעוד המון אנשים מה להגיב ולהגיד.. הרי אני מניח שכמעט כל מי שגולש פה לא יושפע מהחוק הזה כי בימינו אין דבר שיכול לחסום לנו גישה לפורנו מהאינטרנט אלא אם חוסמים את הגישה לאינטרנט. בברכה
# 2 |
עסק רשום [?]
|
כתבת הרבה שטויות(אני מתיחס לחלק של החוק הצנזורה..),
בישראל לעומת סוריה ושאר הארצות מגבילים את זה לחלוטין, ופה מקשים את החוק שהיה עד עכשיו, עם עד עכשיו היה את החוק הזה אבל "שמת עליו פס" כיום מי שמתחת לגיל 18\21 לא יוכל לצפות בזה "בדרך הקלה". Last edited by snirk; 28-02-08 at 14:54.. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר על
|
ציטוט:
הקטע שמישהו מגביל אותך ממשהו שזכותך המלאה לראות את התכנים שלו באופן מלא ולא מצונזר. וצר לי להגיד לך אבל זה לא שונה ממה שסוריה מטילה על האזרחים שלה. למה הבסיס לחוק הזה אחר כך יהווה גם עוד דברים שהח"כים לא רוצים שנראה (תעמולות נגדם, השרים הדתיים נגד אתרים מוסלמים, תמיכה בדעות קיצוניות וכו'). ועוד מה שבאתי להביא פה, שעכשיו בכל רגע יכול להיות עוד מטח קסאמים בשדרות ואת החבורת גרבצנים הזאתי מעניין רק מה שאנחנו רואים או לא רואים (רואים.... ).
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
![]() |
![]() |
# 5 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
כתבתי על זה בעבר בפוסט סין או אירן, אני לא בטוח אם החוק יעבור בג"ץ.
# 6 |
חבר מתקדם
|
יהיי זכרו ברוך.
הוא אבא ל2 בנות מהבית ספר שלי [אשל הנשיא] |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר חדש
|
כמה קל לדבר "אם אני יהיה ראש המששלה אני יכנס לעזה יפרק את כולם עם טנקים"
אבל כמה קשה לבצע? כי הישראלים יודעים לבקש להכנס לעזה והכל אבל שחיילים נפגעים במלחמה הם בוכים למה נכנסו?!!!?! אם לא הייתם עושים כזה סיפור ומאשימים את ראש הממשלה בכל הקשלים של מלחמת לבנון ה2 מזמן היינו בעזה מורידים ב 80% את כמות ירי הקאסמים (לא שהו לא אחראי אבל הוא מפחד להכנס לעזה שלא יהיה עוד סיפור כזה..) מה גם אם הוא יכנס ויתחיל לפרק שם בתים והכל האו"ם יפיל עלינו סנקציות אמריקה תפסיק להזרים כסף ואנחנו? נמות מהאיום האיראני! אז תפסיקו לדבר כל כך הרבה קל להגיד קשה לבצע! נ.ב, לא קראתי את כל מה שכתבת מה זה אין לי כח לקרוא :| |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|