|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מוכר פריטי לבוש ונעליים
שלום,
אני מוכר פרטי לבוש ונעליים, אציג אותם כאן. מי שרוצה לקנות צריך להתחייב על הקניה שכן אין אפשרות החזרה מאוחר יותר. הקניה נעשת בדואר בלבד. אתחיל מנעליים, נעלי OSIRIS מיוחדות מאוד ( כמעט ואין להשיג בארץ, לפחות אני לא מצאתי ) : ![]() ![]() ![]() ![]() מידות ( אין את כל המידות לכל הנעליים לכן צריך לברר מראש בהודעה פרטית ) : 42, 43, 44, 44.5, 45, 45.5 ,47 מחיר : 290 ₪ ( כולל משלוח דואר רשום ). --- נעלי VANS ו VANS Slip-On : ![]() ![]() מידות ( אין את כל המידות לכל הנעליים לכן צריך לברר מראש בהודעה פרטית ) : 42, 43, 44, 44.5, 45, 45.5 ,47 מחיר : 250 ₪ ( כולל משלוח דואר רשום ). אוסיף את שאר המוצרים מאוחר יותר. ( ההודעה מגבילה אותי למספר התמונות שאפשר לפרסם, לכן ישנן עוד נעליים ) |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אני אולי אבל לא בטוח רוצה לקנות את אלה:
http://www.siz.co.il/my.php?file=muzzz4jmfnmc.jpg אני לא סגור עליהם אנא שלח לי את כל הזוגות נעליים שיש לך למכירה בהודעה פרטית תודה מראש, אנגלינו |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אין לך 45.5? תפרסם עוד נעליים אחי אני מת לקנות זוג נעליים מדליקות אחי עד עכשיו היו לי סתם מעפנות אני רוצה לקנות משהו "מאגניב" כזה ואיזה פרטי לבוש אתה מוכר? אנא הצג גם אותם |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ואני מוכר סווטשרטים, טישרטים, חגורות וכו'. ( הכל מאופנות סקייטרים וגלישה ) לצערי אני לא יכול להנפיק קבלה ( אני מייבא את הנעליים בצורה פרטית ). הנעליים מגיעות באריזה מקורית מארה"ב והן באות ישירות מהחנות. אני מקבל פייפאל אך ורק מסכומים מסויימים. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מה המסנג'ר שלך? כתוב כאן או בפרטי ואצור עימך קשר |
|
![]() |
![]() |